Friday, May 13, 2011

Lagu Baru Dari Kamu : Milo Shake



Aku dah janji nak blog pasal kamu kan? Here we go! Lagu baru. Nanti aku update lagu lain lak eh!

Lagu ni kamu buat semalam. Masa lepak dengan Jo Lie kat bangsar. Masa minum tu, kamu terfikir macam mana la dorang buat Milo Shake tu. Terus dapat idea nak buat lirik dan jadi lagu. Kamu bayangkan kamu yang buat Milo tu. Kes bosan ke apa ni dear? Jom dengar dan komen. Peace!




p/s : Aku dah dapat entri aku yang hilang. Cuma yang auto publish semua hilang. Terima kasih banyak untuk Aren, En. Rahim, dan Mizi... Tengok? Sampai 3 orang p tolong aku baru aku paham. Dah sah-sah namanya reti menulis je. Lain-lain aku tak paham kalau orang tak ajar. Thanks again guys... Terus follow dorang... Hiii..... Seronok!

2 kata-kata jiwang:

.sweet-ants. said... BALAS

hahaaa smlm komen kt fb video ni, rasa lapar lps dgr lagu milo shake.

ptut lah klik kt entry, page not found

[sutera kasih] said... BALAS

tunang ktk nang berbakat..masa dlm diary, sidak ada disuruh create lagu untuk minuman rasmi AF9 yaa, bagi kmk, lagunya lagik best berbnding si nera..tp nera yg dapat nk mun sik silap?


FIRST INTERVIEW, AWAK DAH?

Newer Post Older Post Home