Thursday, May 26, 2011

Practise Mode

Tadi masa lunch, SMSing kamu. Dah lama tak SMS banyak-banyak sebab kamu memang malas nak reply. Kalau nak, kamu terus call. Sambil SMS,

Aku : Tak lunch ke?

Kamu : Dah... baru je. Makan nasi ayam.

Aku : Eh? sama la...

Kamu : Wahhh... sama..

Aku : Sehati sejiwa tak?

Kamu : Aah... hehe...

Tengok! SMS macam banyak. Tapi pendek-pendek. Hem...




Petang, bosan. Ada kerja. Tapi mode rasa nak balik rumah. Carik wall facebook kamu.

Aku : Encik Amirul Cruzo...

Kamu : Uittt...

Aku : Where have u been?

Kamu : Practise mode.




Fuhhhh.... aku pun sedang practise. Sekali sekala kena faham. Err... sekali sekala ke?

10 kata-kata jiwang:

Cik Eka said... BALAS

hehehe..eka pun sama.sejak dah lama kapel ni kadang2 mesej tak banyak mana pun...hahahaha....

pendek2.tapi kerap...

nabilah_2908 said... BALAS

hehe..kesian dia... ;)

faham lah selagi termampu.. :)

ztie said... BALAS

Xpa..kelak kita practise rah d11 ah

Prince Halilintar said... BALAS

mmg betul2 sehati sejiwa tue..hee

Faaein Talip Roy said... BALAS

sabar ajelah.. orang makin femes memang busy kot.. huhuhu..

Titel said... BALAS

kadang kadang kita kena faham orang yg kita syg kan :)

[sutera kasih] said... BALAS

kita kena sentiasa mengalah utk org tersayang :)

rahsia si gadis

habsahharun said... BALAS

dah sayang, kena sabar kan? :)

Amni said... BALAS

Dear Eka,
masing-masing sibuk kan...

Dear Nabilah,
sedih... =(

Dear ztie,
tauk ada.. hahahha...

Dear PH,
insha allah... amin...

Dear syaza,
kadang2 perlu pertahan kan hat kita juak deng... kelak dirik juak merana.. heheh..

Dear Habsah,
kena sabar banyak.. huhu

Anna Boleyn said... BALAS

hehe ni mst ms tngh rndu sngt kat mr amirul tu kn. :p

Newer Post Older Post Home