Thursday, May 26, 2011

Sedar Siapa Diri Ini

Petang semalam ada kes dengan kamu. Tah kenapa semalam asyik meroyan je. Hari ni mood dah okey. Petang semalam,

Aku : dah tak tau nak buat apa kat office... banyak kerja, tapi tak tau mood lari-lari nak buat kerja.

Kamu : Update blog...

Aku : B... blog dah tak tau nak update apa benda. Dari pagi sampai petang dah banyak giler kot entri.

Kamu : Atur blog ke. Tulisan tu tukar la. Cam skema je....

Aku : Skema ke?

Kamu : Tukar jadi style sikit ke...

Aku : Nanti orang pening kepala baca...

Kamu : LEtak gadget....

Aku : Nanti berat.. Fedup nak masuk....

Kamu : Okey.... buat la apa-apa yang terbaik....

Aku : Orang tak reti... t la abang suggest kan... Hemm.,...



Kamu, apa kau lupa saya ni saintis? Otak memang skema. Jangan soh aku design segala. Tak reti. Tapi sambil membebel pun aku ubah jugak sikit-sikit kat blog. Perasan tak perasan tulisan berubah? Err... ada kat certain pc or lappy, tulisan dia jadi times new rom.. sama gak kan skema... Err.. Tolong saya... Macam mana nak nampak cantik? dah okey ke nak ubah lagi?


18 kata-kata jiwang:

Hanis MY said... BALAS

tulisan tu dah berubah hehe...cun je akak tgk... takpe bila idea dtg leh la ubah... sweetnya perbualan amni n inci tunang...

p/s: itulah cinta hati akak pun pandai main gitar, tak sangka tapi bukan lagu romantika pun lagu rock hik2...

Cik Eka said... BALAS

hahaha..nape tak suh amir jer yg design kan

Kimi Ismawi said... BALAS

hahahahaha.... skema...... nyaman jak nya padah ktk pun blog skema xD

aliesha kirana said... BALAS

rasa cm dah ok kot..heehe..walopun skema, tp nampak kemas drpda letak tulisan pelik2 pastu berpinar mata pembaca nak baca..kan..hehehe

d_tieah said... BALAS

Klik design kat dasboard blog tok.. Kakya klik template design kak apa ntah.. Yg design sendiri ya.. Boleh bah tukar tulisan.. Hehehe..

.sweet-ants. said... BALAS

boleh design ubh layout, tgk blog2 girl2 yg lain, cute kan :D alah blog skema pon org masuk gak

CikAizA said... BALAS

apa kata tukar background... tamplate dah ok... cantik...
hhehehehe

lalink7 said... BALAS

tulisan cam nie pun ok sdap di baca..

nabilah_2908 said... BALAS

adakalanya skema itu lagi cantik...

kemas...smart je..

kalau fancy2 sngt...mau pening kepala... :)

mcm ni ok dah... :)

mungkin..kena tukar warna biru ni kot..jd pink...nk sama kan dgn warna gambar backgorund...(^_^)

coklat pun...ok juga...huhu..

ikut selera Amni la... :)

Mawar Berduri said... BALAS

tulisan da okay da.. tak skema pon.. senang reader nk baca.. yg penting bukan blog cantik, but content yang penting.. betul dak?

cik sakdi said... BALAS

eh betul jugak eh.tukar font org pening. letak gadget nnt berat. hihi

y-A-n-A said... BALAS

dh cukup ok lah ni. simple, kemas tp masih menarik. :))

Rafi Nilhan said... BALAS

jgn diubah.. nyaman baca k fon tuk :)

A.s.t.i.n.a said... BALAS

Ni.. sis nikah 11 Jun.. jemputlah sefamili...

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=212267882139695

Anna Boleyn said... BALAS

dah okay dah ni amni... mana ada nampak skema.. :)

fadh leyanie said... BALAS

skema ke?tak skema pun..blog ni kemas.^^

Cik Nathrah said... BALAS

kalau kite lebih suka tulisan skema daripada berkerawang sampai menyesakkan mata. nak baca pon xde mood. hehe

Amni said... BALAS

Dear all,
hihi.. soh mirul baca komen awak semua.. mirul orang seni kot... tu yang part seni2 ni dia lagi suka... hahaha.... amni org seni gak.. tapi lebih pada seni dalam makmal kimia... =p thanks dear komen nya... =)

Newer Post Older Post Home