Saturday, May 21, 2011

Sentap Tak De Faedahnya


Mata tak nak lelap malam tadi. 2.02 pagi masih berjaga. Dah biasa cakap ngan kamu sebelum tidur. Sebab sekarang dah makin jarang dapat SMS, dapat calling-calling lagi. Kamu dengan rehearsal untuk show, practise, practise dan practise, miting dan miting, aku ngan keje yang banyak seperti update blog, main di facebook dan twitter. Banyak oh keje aku.

Tiba-tiba kamu call, borak-borak, kamu cakap baru balik. Lama jugak. Lepas tu kamu soh aku tidur. Ada benda kamu nak kena buat.

Aku : Tanak... tak ngantuk lagi..

Kamu : Tidur lewat t banyak jerawat, jaga muka b....

Aku : Eh? *sentap*


Amik ko! Tapi betul apa. Tidur lewat menyebabkan puan-puan jer ni rajin benor nak singgah kat muka aku.




p/s : kalau tanak saya tidur lewat, kamu kena call awal la... *hint di sini. take note*

10 kata-kata jiwang:

Yann Mazian said... BALAS

aoklah mirul tok.. mun sikmok muka b nya berjerawat, kol lah awal2. hehehehehe. :P

**::CIKNUURUL::** said... BALAS

hehehehhe,.comel jek entri,.simple n nice,.yg pnting isi tuh,.smpai pd mksud,.er,,CN kne tido awl la nmpk gyenyer,.jage muke,.hehe,.dh la mmg bnyk jrwat,.huh,.mencik!<.

Cik Syeeda Sobbihi said... BALAS

oo eyhh?? klu tido lewat dpt jerawat eyhh?? ok2 mlm nih pkul 10 dh kena tdo. hehe

white rose said... BALAS

kihkihkih...
amirul nak jaga b dia dgn baik2...

nti dia nak tgk muke amni tu licin je...

cik heroin said... BALAS

hai, dtg beramah mesra, ekekeke

btol, tido lewat xelok T.T nti JJ naiikkkk

JJ is Jerawat :p

syufaa said... BALAS

hehehe..ehh really?
tido lmbt muka naik jrwt?
ke syufa xphm entry ni?
aiyokkkkk =.="

ztie said... BALAS

Oh saya suka hint itu haha

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

hehe..dah dah takmo sentap k..so mintak dia belanja amni santap..pujuk balik..hik3

Amni said... BALAS

Dear Yann,
hahahaha.... no komen....

Dear CN
hehehe.. depends sebenarnya... ada orang ni muka dia tak sensitif pon kalau tidur lewat dear.... =)

Dear Cik Syeeda,
dah tido ke? jap g kol 10 tu... hiks...

Dear Ustazah Rose,
hahaha.. ada2 je ko kak......

Dear Cik Heroin,
terima kasih.... hihi... tu la... kalau saya, memang kena tido awal.. hehehe

Dear Syfaa,
betul sayang... kalau untuk muka yg sensitif la... =)

Dear Ztie,
hahahaha.. apa kes??

Dear Wani,
hee...dah baik dah sayang.... =)

syufaa said... BALAS

ouhhh okay2! phm dh..ngeee~

Newer Post Older Post Home