Wednesday, May 18, 2011

Tak Kan Macam Biasa

Hari ni takkan jadi macam biasa. Geram bila monitor PC buat hal. Dah tu laptop adik yang aku gunakan selama ni masuk office lak tak dapat nak bukak sebab password dia bengong. Adoii... Ni pon guna PC QS. Serius aku tak tau dah nak buat apa ni. Rasa nak balik umah amik laptop kakak aku kalau kakak aku tak bawak p kerja la kan?

Serius tak de mood jadinya bila semangat nak buat kerja... err... ke blogging? tiba-tiba ada pulak benda buat hal. Grrrr..... Mood lari-lari dah ni.

Boleh tak aku balik umah? Errrmmmm......















p/s: Rindu kamu.... Aku kena terima hakikat hidup takkan jadi macam biasa.

9 kata-kata jiwang:

fLo said... BALAS

blt jak la...un x ngular...mcm xbesa..hehehe

d_tieah said... BALAS

Huhuhu.. Macam macam hal owh bila kita nak molah sesuatu benda.. Ada2 jak halangan.. Ngee :) Balik jak rumah.. Hehehe..


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

mye said... BALAS

slalo r muhasabah dri sblum tdo dan brdoa dan brharap stiap pg agr hri yg mdtg mnjnjikan kelainan dan adalah hr trbek dr hari sblum2nya..
have a nice days after this..
huhu..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

kol la dulu..tny kakak amni bawak or x..kang balik tp xdak plk..huhu

mimie kamisah said... BALAS

kitak kat atas ka??

nabilah_2908 said... BALAS

alahai....kalau sy pun resah gelisah..

dah suh technician tgk kn PC tu..?

jom ke APA KATA HATI pulak ;
NAK TUTUP BLOG

.sweet-ants. said... BALAS

huhhu sabar2. nti blk rumah online ya ;)

Cik Cammy Lia said... BALAS

kehidupan dh berubah..sabar yer

Jue said... BALAS

hakikat tu ada masam manis nya
balit jak, boh keja hehehe

Newer Post Older Post Home