Friday, June 3, 2011

Bersiaran Secara Lngsung Dari Studio 3, Jom Heboh

Errr... Ada yang sentap ngan aku nyer entri ke? Tiba-tiba ada yang unfollow. Apa-apa la jang bak kata kamu. Kita tak dapat nak puaskan hati semua orang kan? Yeahh!

Aku bersiaran secara langsung dari Studio 3, Jom Heboh di Sarawak. Siapa yang dari Sarawak nak jumpa Salma, Juara Mentor 5, meh la kat sini. Nampak aku, sila tegur. Nanti aku bawa jumpa Salma untuk bergambar, mintak signature. Yeah. Tiba-tiba promote Salma plak.

Masa mula-mula Mentor dulu ada kutuk pasal dia tak lawa kan? Jadi isu jugak. Kesian dia. Tapi aku rasa dia lawa apa. Comel! Kecik je orang nya. Tapi of course takkan dapat lawan kecik nya aku.

Hujan! Lebat giler. Tadi aku imagine agak-agak kalau hujan, ramai tak yang datang. Sekali betul hujan lebat. Tapi orang masih tetap ramai. Habis lenjun jugak la masa nak makan dan solat tadi. Aku harap lepas ni panas la sikit. Kalau tak panas pun, harapnya hujan tak lebat sangat. Nak bergerak, kerja, senang sikit kan..

Ramai artis. Tapi aku tengok gitu-gitu je la. Nak tengok gambar? Serius aku tak amik satu pun, even dengan Salma. Kebanyakan artis aku kenal muka, tapi aku tak tau nama nya sapa. Jadi krew macam mana ala kan aku ni.

Meh ramai-ramai datang Jom Heboh. Err... Prmote!

8 kata-kata jiwang:

Hanis MY said... BALAS

bestnyaaa nak ikuttt... nanti story mory lg eh..enjoy!

cik heroin said... BALAS

Jauh nak pegi. hihihi

mOon jOhari said... BALAS

...tepek la muka amni satu kat sini... ^_____^

Dea said... BALAS

ktk krew ney??... hehe.. lom smpat gik nak pegi.. pengilan jak dr pg tadik... sok pegi kali...

khairunnisa ♥ said... BALAS

aduh =.="
kmk belum pergi lagik.

Ain Zulaikha said... BALAS

tak pernah gi jom heboh... hahahah susah nak jmpe artis...

.sweet-ants. said... BALAS

baru hari ni dpt bukak blog amni sbb 2,3 ari lepas holiday kt tganu :) kalau tau, nk suh amni ambil gmbr salma. wahh! minat salma

Norris said... BALAS

aku sik pernah pegi u..eeehehehe...malas nak besekut eh...

Newer Post Older Post Home