Friday, June 17, 2011

Blogger Lama VS Blogger Baru

Tadi petang borak ngan kamu pasal blog kamu. Boleh tahan jugak perkembangannya. Ramai jugak yang dari sini follow blog kamu. Terima kasih ya semua yang follow kamu.

Aku : ramai dah follower?

Kamu : serius bertambah-tambah. Visitor pun boleh tahan. Macam mana tah dorang ni cepat sangat tahu.

Aku : *senyap. Tak bagitau langsung pasal segmen yang aku buat untuk kamu*

Kamu : mungkin sebab kat twitter dan fb.. Sebab abg ada post jugak kat sana.

Aku : tu lah kot.. Amboi! Makin semangat la lepas ni yerk?

Kamu : memang. Jap lagi nak update entri lagi.

Aku : wahhh!

Sempat aku bagi tips blogging dengan kamu. Wahhh! Bajet aku blogger lama dan kamu blogger baru la kan? Padahal kalau nak ikutkan, kamu pun blogger lama. Cuma sekarang kamu guna blog baru je. Suka tengok kamu yang bersemangat!

Kamu : macam mana la blogger ni rajin sangat nak membaca?

Aku : Bila sampai satu tahap abg rasa abg tak boleh berhenti menulis, masa tu baru abg akan faham kenapa ada yang sampai jd blogger tegar. Rajin baca, rajin komen entri org..



P/s : saya budak baru belajar, kalau ada kelapangan join la segmen kat atas tu yer.. Thank u.. =)

5 kata-kata jiwang:

Cik Bidadari said... BALAS

tul tu... bloger lama ke baru ke sama aja... give n take... nanti ramailah kawan... tau-tau-tau

♥ p a A n i ♥ said... BALAS

tipss apee? :D

Far8 budak baik said... BALAS

hahaha..aku lame tahu..dah
2 tahun berblog..follower gitu je..
tak byk..grrrr...
budak2 skrg baru mula dah beribu2..
grrrrr

r.a.firdausi said... BALAS

@Far8 budak baik

betol2.. jeles rase tgk rmai org follow2 nie.. hehe

nana89 said... BALAS

bw here n follow..jemput join Kami & Blog Komuniti..klik cini.. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_232546586760461

Newer Post Older Post Home