Monday, June 13, 2011

Ini Tidak Adil

Kamu, seminggu dua ni, lagu Yuna, penakut tu sangat popular di kalangan kawan-kawan aku. Yang tak bley blah tu kamu pun hafal jugak lagu tu. Siap kenakan aku lagi.

Semalam kan final AF. Jadi dua tiga hari tu, kamu dan kawan-kawan yang lain semua dah lepak kat hotel. Macam ada training kata kamu. Tapi setiap kali aku call, mesti kamu ngah relaks ngan kawan-kawan kamu sementara nak tunggu training. Tapi macam rehat lebih banyak.. Kalau nak rehearsal pon dah tengah malam. Adeh. Harus kau balik, kamu dah letih kan.

Membebel jugak aku sekejap sebab tak dapat nak cakap macam biasa. Mungkin sebab aku demam. Jadi mintak perhatian over sket. Bila bangun pagi, emosi aku dah stabil, tapi kamu plak emo baca msg aku merajuk tah apa-apa.

Kamu letak status kat facebook yang bua aku terus call kamu. Yang perasan tu tahu la. Kalau tak, memang tak tahu. Aku geram, aku p call kamu. Tanya kenapa buat macam tu. Tapi lepas tu tak boleh nak tahan gelak sebab kamu nyanyi lagu Penakut tu.

Terus aku tak jadi nak marah. Memang susah pun nak marah ngan kamu. Kalau aku marah pun mesti aku senyap je. Lepas tu gelak memanjang. Jahat oh kamu. Suka sangat mengusik aku.

P/s : i love u more! Sorry emosi hari tu.

11 kata-kata jiwang:

aliesha kirana said... BALAS

aalalal comel! baca dan senyum simpul..

Mommy Fara said... BALAS

amboi!

MulutPayau said... BALAS

hai dik...
Terima kasih sudi snggah blog akak..

Jangn marah2 tau...nnti kedut muka tu......usik mngusik bawa bahagia..

k a k L a m p said... BALAS

starting die sgtt beshh kot..suke gakk hjeee

Anisa Hang Tuah said... BALAS

oh amni..sabar yaa ;)

Faaein Talip Roy said... BALAS

wah.. gurau-gurau sayang tu.. jeles ai.. hehehe...

EZAN IDMA said... BALAS

comel dan romantik :) i like

white rose said... BALAS

kakaka...
giler kentang laa korang nihhh...

missSenget said... BALAS

i love you toooo....!!

owh..jeles...!!

Ayuraza said... BALAS

tu la bahananya fb kan..boleh kasi retak okeh..tapi comelllll la kamu-kamu tu..hehe

.sweet-ants. said... BALAS

hahhaa.. comell nyeee~~ bagus la korang, cpt sejuk..xde nk gaduh lama2 kan?

Newer Post Older Post Home