Sunday, June 19, 2011

Ada-ada Aje!

Kamu, kenduri arwah dah selesai. Meriah je dengan suara-suara si kecik. Kat luar kedengaran si abbas sedang carik si azzam. Kelakar.

Abbas : ayyam.. Mana ayyam?

Haha.. Ada lagi pelat tu. Hari tu macam dah hilang. Tak tau nape ada lagi. Hujung minggu jadi seronok bila semua family kumpul sama-sama. Asyik borak ngan sepupu, sampai lupa nak amik gambar. Maybe next time.

Tadi pagi sempat borak ngan kamu sebelum kamu join kawan-kawan kamu, israk dan topoi yang ziarah kamu malam tadi tuk swimming kat apartment abang israk. Seronoknya kamu. Sampai tak tidur malam borak ngan kawan-kawan.

Aku : hari ni kenduri arwah bapak.

Kamu : tau.. Skang abg ganti bapak la kan?

Aku : err.. Maksud? Abg baca ke entri orang semalam? Tentang rindu lelaki itu tu?

Kamu : baca! Tergerak nak baca blog b pagi tadi..

Aku : oh!

P/s : kadang-kadang kamu memang selalu diluar jangkaan.

8 kata-kata jiwang:

.sweet-ants. said... BALAS

ooo wat kenduri arwah bapa di hari bapa.. baguslah :)

[sutera kasih] said... BALAS

sweet la ktk duak..hehe

*al-fatihah utk arwah bapak ktk..

Anisa Hang Tuah said... BALAS

siapa2 pun sring di luar jangkaan

Amni said... BALAS

dear zura,
hehehe... Org dh ckp semalam dah.. Ni mesti baru baca kan? Baru tau.. =p

dear syaza,
thanks dear... =)

dear anisa,
hiks! Mungkin.. Cuma kalau mirul, dia jrg unpredictable.. =)

ainz said... BALAS

Alhamdulillah..semua berjln dgn lancar.. :)

k a k L a m p said... BALAS

hahahah... sesuatu di luar hjnagkaan heee... perghh skang kamu la bapak ye. kuat kn diri ok

erolnukman said... BALAS

hai amni...hehehe.twija kejap...hahaha

Amni said... BALAS

dear ainz,
thanks dear.. =)

dear kaklamp,
thanks sis.. Hiks! Saja je dia tu.. Sebab amni ckp bila nampak dia, amni tgk bapak.. Hehe..

Dear cikgu erol,
sapa twija? Mirul? Nang.. Haha..

Newer Post Older Post Home