Monday, June 27, 2011

Lawak Pagi Hari

Semalam bowling baru pagi tadi dapat update dengan kamu apa cerita. Ada cerita gosip jugak dari kamu. Err.. Sejak dua menjak pandai gosip bang? Hikss... Ada-ada je kamu. Entah macam mana terbuka cerita pasal sapa yang datang semalam,

Kamu : ada yang single tak?

Aku : Tak tau la... sebab tak tanya plak adah de couple ke single.. tapi muka semua macam dah double...


Kamu : Ada tak lelaki cakap ngan b?

Aku : Laa.. mesti lah ada...


Kamu : Siapa...

Aku : Ada encik azahari, mizi.. err..

Kamu : Nak yang single... 

Aku : Abang... mana la orang tau dorang single ke tak...

Kamu : Tapi yang double pun bahaya jugak... mana tau terfikir nak carik lain...

Aku : Haissshhhh!Macam abang la kan? Ada hati nak carik lain kerrr? *gelak-gelak*

Kamu : Abang lain.. abang dah bertunang....

Aku : Ngelattttttttttttttttttt.....

Kamu : *gelak besar*


Pagi-pagi dah buat aku gelak. Ada-ada je. Kata tak cemburu. Tapi macam cemburu kan? Hiksss... comel.

18 kata-kata jiwang:

*Vivilicious* said... BALAS

hahaha...carik la mpuan single..kenak bertanyak laki single..hahahaerrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

Hanis MY said... BALAS

kecomelan yg amat!

p/s: sakuranbo gari, akak g petik buah ceri smalam hehe...

labulabi said... BALAS

org laki nang camya.mun org puan kuar semua nak di tanyaknya.hahahaha.cemburu oo.

Amni said... BALAS

Dear si sv,
jelesssssssssss.... hahahhahah......

Dear sis hanis,
hiksss... nak sket... pos kat sarawak boleh/ =p

dear Encik labu labi,
nangggggggggggg... semua nak diselidik.. hahahha.. mun laki sikpa oo....=P

nabilah_2908 said... BALAS

cemburu la tu....tp xmau ngaku..hehe..

yupp..mmg comel... ;)

ztie said... BALAS

nang salu cmya. tok nyuruh aku moha tok.. moha moha moha.... aie. hahaha emo lok!

Aflina Affandi said... BALAS

Amboiii . sweet sangat . haha :D

Bui Idzra Ryn said... BALAS

cemburu tandanya sayang..hihihi..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

ecece kes jeless la ni..haha..

Mommy Fara said... BALAS

hamboih! =p

oshinz said... BALAS

eh.. tak aci betulla! hehe.

Amni said... BALAS

Dear Nabilah,
hahhahahha... tak sayang memang pelik aa.... grrr...=p

Dear Ztie,
hahahha... ney nak molah.. laki....=p

Dear Aflina,
heheheh... thanks dear...=)

Dear Kak Bui,
heheheh.. sengih2 jak mek kak...=P

Dear Wani,
hahahahah... agak la...=p

Dear Mommy Fara,
hiks...=p

Dear OShinz,
kannnn... memang tak aci betul... grrrr...

Dee Chicuita said... BALAS

hikhik mestilah cemburu. cemburu tanda sayang ;)

Cik Ezy said... BALAS

hihik..
sgt comel..
=)

[sutera kasih] said... BALAS

hehehe comel sgguh ktk duak !

IzatyMardziah said... BALAS

comel sangat ! :)

Wanie said... BALAS

hehehe..cemburu yg sweet..
semoga korg bhgie ek..
bile nak kwen? wink*

ciknabil-a said... BALAS

aloloo.. comenya.. :)

cm bf kte jew suke jeles. :P

Newer Post Older Post Home