Monday, June 27, 2011

Bukan Main Suka Lagi

Beberapa minggu lepas, mak aku tanya,

Mak aku : Nak apa untuk hadiah birthday nanti?

Aku : hemmm.... tak payah lah mak.. dah lebih dari hadiah dah mak bagi....

Mak aku : tak nak kain ke? *sebab mak aku tau aku memang gila dengan kain cotton*

Aku : Heemmm.. dah banyak sangat dah...

Berhenti setakat tu. Last week, nampak ada promotion VCO untuk Sabahan dan Sarawakian dari Cik Nazwa. Terus je aku drop komen kat link yang Cik Nazwa drop kat Blogger Sarawak Page. Last nya berbalas komen dan hari Jumaat, terus tukar nombor telefon untuk tahu lebih detail pasal VCO tu. Banyak testimonial yang cakap VCO tu bagus. Harus aku nak cuba sebab memang aku nak sihat. Amboiiii.... Nak muka licin, gebu sebenarnya. Errr... 

Petang Jumaat, balik kerja, tiba-tiba dapat idea. Jemput adik aku, jemput mak aku balik dari kerja.


Aku : Mak, hari tu mak tanya orang nak hadiah apa kan birthday?

Mak AKu : Haa.. nak apa?

Aku : Produk kesihatan. Boleh tak? Tapi kena bank in duit dengan orang tu...


Mak Aku : Okey.. bank in lah...

Aku : Betul ni?

Mak Aku : Iyer laa....

Amboiiii... kalau bab nak pau mak aku, memang terer aje. Dah bank in. Katanya Cik Nazwa dah pos hari ni. Jadi, esok lah sampai kan. Sukanyaa.... Hadiah birthday sampai masa birthday.. Hiks...

Ni lah produk VCO. Kalau nak tahu kelebihannya, terus ke blog Cik Nazwa ya. Tak sabar nak tunggu esok. Pemenang untuk Segmen Tak Kenal Maka Tak Cinta : Diari Anak Seni akan diumumkan esok juga. Ada lagi satu yang akan sampai esok. Update petang karang. 

9 kata-kata jiwang:

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

yer..jaga kesihatan dia..hehehe....apa ya? k apa?

Amni said... BALAS

Dear Cik Wawa,
kitak sik maca mena ka entri kamek?=P hehehehe..... ada mek padah untuk apa ya...=P

fLo said... BALAS

kmk mkn pasya benti..hahaha...mls mok mkn..p nang cpt lapar lekak mkn ya..lak mek smbg blt...sebab kmk x berdisiplin bh ngamal..kekekekeke

Hanis MY said... BALAS

ada gak terbaca coconut oil ni sgt bagus esp utk wanita...waa bagusnya amni!

p/s: makin hari blog amni makin lawa! esp tang header tu suka!

Cik Eka said... BALAS

hehehe.selamat hari jadi amni..yeyy nak wish pertama walau hari tak sampai lagi..hahahahaha

eka pun tingin gak nak beli..hahaha

SweetyMui2 said... BALAS

kmk makan ya juak.bagus :)

[sutera kasih] said... BALAS

wahhhh terer ktk bodek mak hehe kmk pun suka bodek mak kmk :P

Amni said... BALAS

Dear flo,
rajinkan dirik... bukan tak mok berisik juak ka.. hiks...

Dear kak hanis,
hehehe... dasat kak,,, semangat tu sekarang nak blogging, melampau sungguh...=p

Dear Cik Eka,
sama je ngan mirul... hehehhe....

Dear Mui2,
kannn... kamek nak try la tok.. rami urang amdha bagus.. sik sabar nak try.. hehehhe...

Dear Syaza,
harusss... hahahhaha....

phentermine said... BALAS

Phentermine.....

A nice post thanks for sharing.....

http://www.PhentermineHome.com/

Newer Post Older Post Home