Wednesday, June 15, 2011

Luka Pedih Hatiku

Kamu, jangan salahkan saya tau! Bukan saya yang ajar. Jangan tak tau awak banyak mempengaruhi saya. Amboiiii! Kalau bab nak menang, bagi je kat aku.

Beberapa hari asyik stress je. Apa yang stress pun aku tak tau. Mungkin sebab report yang tak sudah-sudah tambah lagi aku yang nak buat pun macam tak nak buat. Petang semalam lepas report dah release, Asmidar bagi aku main satu game. Kalau selama ni orang asyik cakap pasal angry birds, tapi budak-budak kat office level aku ketagih ngan zombie vs plants.

Mula-mula main cam biasa je. Geram. Tadak perasaan. Tapi makin petang, makin semangat plak aku main. Rasa macam tak nak balik, selagi level tak lepas. Kelakar giler. Kecoh je merapu geram nak bunuh zombie yang siap boleh terbang lagi.

Tadi kamu cakap kamu dah bosan main pokemon nyer game. So aku cakap la game zombie vs plants tu. Terus kamu download. Amboihhhh! Bukan main kamu cakap senang. Sekaliiiiiiiiii... Jap lagi tak ingat dah tu nak main angry birds dan pokemon segala tu. Lalalala...

Kamu : alah! Senang je ni.. Jap lagi abg carik cip nak menang game zombie ni.
Aku : tak aci. Kalau men tipu maksudnya saya terer la.
Kamu . Challenge la.. Kejap je ni boleh menang...

Bila dah download,

Kamu : b, macam mana ni.. Alamak!
Aku : haa kan... Hahaha.. Tak nak bagitau strategi.
Kamu : wekk... Dah naik level. Haha..
Aku : owhhhh... Tipu.. Ala.. Baru level satu.. Tengok la nanti... Haha...

Lepas tu kamu main lagi. Tanya strategi pe semua. Kan.. Jap lagi addicted la tu. Ngee...


P/s : Kadang kita bosan pasangan kita cam sibuk ngan game pe semua. Pe kata try buat apa yang dia minat supaya kita pun paham. Jangan-jangan dia lak bengang sebab game lebih penting dari dia. Hahahaha...
P/s : aku ketagih twitter...

10 kata-kata jiwang:

nabilah_2908 said... BALAS

hahahaha...mcm2 la kamu berdua ni...

tp pesanan terakhir tu ada betulnya juga... ;)

ikha said... BALAS

kmk pun dh addict juak dgn zombie..geram tahap cipan dgn zombie ya bla xpat bunuh cdak..huhu~

nawal addina said... BALAS

haha , mcm2 laa korang nie . tp ade btol nya jugak kn ..

IzatyMardziah said... BALAS

ahahaha btol3.. game zombie tu mmg ketagih glew ar klu men =) slgi xdpt klhkan zombie slgi tu xnk bhenty.. ahahaha..

sgt stuju psanan t'akhir =)

labulabi said... BALAS

wakakakaka.game org gila org nunggah di opis tok.p da staf kmk org terer gila main zombie ya.kinek tok dah xda gik cdak main.dah boring kali.hihi.

ghostwriter said... BALAS

x pernah lak men zombie tu...besh ke? kalo angry birds mmg ya!hoho

Hanis MY said... BALAS

ahaha comel ok! akak pun suka men game dgn hubby tapi selalu berebut la dia tu kalau men game sampai lupa kat i haha (ngada betul). amni! akak sampai la ni kekok sgt dgn twitter hari ni belum login lagi haha...

p/s: lupa nk bitau brg akak pun byk pink, kalau beli baju ke kasut ke bag ke etc mesti hubby berkenan kaler pink haha... lawak la cm sama plak... pinky winky...

beautiful_rose said... BALAS

hahahha comelnya korg..........

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

hehehe...kitak pun dah addict dengan plant zombie o...hehehe.....sorry..kmk x pat online..ya dah jarang mok komen..=( huaaaa...

apik pehe said... BALAS

betol2..sekali sekala..cuba la paham diri dia..huhu

Newer Post Older Post Home