Tuesday, June 21, 2011

Masih Setia Menunggu

Memang masa ni adalah masa untuk aku bangun. Dah terbiasa untuk bersahur. Tapi hari ni tak berniat untuk berpuasa. Perut asyik meragam. Plus aku tak makan nasi malam tadi. Fuhh...

Bangun je, terus log in blog. Teringat segmen tak kenal maka tak cinta : diari anak seni tu. Masih menunggu peserta-peserta di saat-saat akhir. Baru 3 penyertaan. Ramai juga yang cakap nak join. Hopefully yang nak join akan ingat nak hantar link ke sini pada atau sebelum Jumaat ni.

Mungkin agak susah nak kenalkan Amir Jahari bagi yang baru di sini kan? Aku cadangkan cari di google tentang Amir Jahari. Insha allah, gerenti dapat info tentang Amir Jahari. Lepas tu akan ada banyak cerita pasal Amir Jahari yang keluar. Aku dah cuba dan memang betul.

Hadiah? Seperti yang aku war-warkan, kalau ramai penyertaan, hadiah makin lumayan. Kalau kurang daripada 5, makanya aku cuma dapat bagi cenderahati je. Lebih dari 5 penyertaan yang qualified, baru aku dapat decide nak bagi hadiah apa.

Fuhh... Sebenarnya tak de segmen ni pon follower kamu memberangsangkan. Hatta aku kira follower aku pun lately ramai datang dari blog kamu. Cumanya, aku memang ada niat nak buat segmen khas untuk kamu + memang nak bagi hadiah kepada kawan-kawan blogger.

Syarat penyertaan susah sangat ke? Huhu.. Tolong bagitau ya.. Meh la join sebelum tarikh tutup Jumaat ni, tengah malam.. Thanks all...

P/s : entri segmen adalah 1st entri blog ni. Jemput-jemput.. *sigh*

3 kata-kata jiwang:

ztie said... BALAS

susah aie. berploh2 jak kmk mikor apa nak d tulis... *sigh* ekekekekekw

fLo said... BALAS

http://salynomin.blogspot.com/2011/04/menuju-puncak-gemilang-cahaya-amir-af9.html


entry kmk ria...=p

ztie smpe berpeluh ketiak..hahahaha...cidak!

Amni said... BALAS

Dear kitak duak.. hahahahah.. ada2 jak.. tapi nang kitak orang very3333 supportive laaa... terharu kamek.... heeee................

Newer Post Older Post Home