Thursday, June 16, 2011

Pengenalan Pertama

Mimpi blogger cakap aku sombong sebab dah tak macam dulu yang rajin reply komen orang satu-satu, rajin borak kat blog. Fuh! Macam betul plak mimpi tu. Kalau ada yang terasa hati, saya mintak maaf. Sebab memang sangat sibuk + lappy prob jugak. Kalau update entri pon guna hp jer. Tak puas kalau nak bw. Sorry guys!

Malam tadi pukul berapa tah kamu sms, mintak aku call back. Dah nervous. Kenapa?

Kamu : b, kalau abg nak ada blog, okey tak?

Aku : err.. Serius ke? Bkn sebelum ni kat blog abg tu.... *risau jugak*

Kamu : tau.. Tapi abg rasa nak letak karya abg.. Cerita pasal life abg as anak seni...

Aku : nape tiba-tiba semangat ni? Hemm...

Kamu : tak tau la...

Aku : okey gak.. *walaupun risau sebenarnya follower kamu lagi ramai. Haa.. Tang ni boleh dusssshhh aku. Tipu okey!* tapi... No mengadu, or such of personal life okey? Just write lite2 story. Boleh?

Kau : okey! B tolong-tolong abg ea..



P/s : next entri segmen khas untuk kenalkan blog Amir Jahari bagi menggantikan segmen yag terdahulu. Saja nak bagi semangat kat tuan punya badan untuk blogging. Hiks!

5 kata-kata jiwang:

sukasuki said... BALAS

hahaha..nice2..xramai artis yg berblog.kalo ada pon ramai yg da tak aktif.

Anisa Hang Tuah said... BALAS

blog pasal seni & hasil karya.

menarik ;)

habsahharun said... BALAS

share2 blog la..hehehe..:p

Mommy Fara said... BALAS

biar meriah.

[sutera kasih] said... BALAS

jarang anak seni nk berblog..kamal adli jak kmk tauk kdg2 rajin bloggin hehe so bagila nya semangat k..caranya blogging dpt mendekatkan lagiknya ngn peminatnya..hehe

Newer Post Older Post Home