Monday, June 27, 2011

Suprise Untuk Birthday Aku

Dah sedih tu kul 12 bukan kamu orang pertama wish birthday macam tahun lepas. Lol! Aku cakap aku tunggu kamu kat twitter. Boleh kamu muncul tiba-tiba. But still tak wish happy birthday. Lupakah kamu? Sedih oh!

Aku cuci muka, gosok gigi semua, siap-siap nak tidur. Tengok hp, tengok facebook, tengok twitter, still tak de apa. Sedih gilerrrrr..... Baru nak lelap, tiba-tiba dapat sms dari kawan kamu, soh kamu call kamu. Lama aku perati hp. Haishhh... Call ke tak? Nak merajuk ni.

Beberapa ketika, aku call jugak. Thennnnnn..... Taraaa.....

Satu rumah ke nyanyi lagu happy birthday tu? Lalalalala... Siap ada bunyi harmoni, suara latar, bunyi gitar dan apa tah lagi bunyi. Comellll... Tiba-tiba air mata ni mengalir.. Suka tau buat orang macam tu. Grrrrrr.....! Geram!

Thanks dear for the wish. Tak susah nak bahagiakan seorang perempuan. Perempuan lebih tersentuh dengan perkara yang kecik berbanding dengan perkara-perkara besar yang kamu cuba lakukan untuk membuktikan kasih sayang kamu. Cuma kadang-kadang lelaki tidak mengerti..

P/s : will always love u...
P/s : terima kasih yang wish kat hp,facebook, blog dan twitter... Terharu dengan kalian.. Moga kalian juga bahagia, dunia dan akhirat.. Amin..

Sapa minat bergambar, come, join this! Mari Bergambar

13 kata-kata jiwang:

Mira Hana said... BALAS

happy birthday kak amni <3

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

suke sangat ayat awk nih :

"Tak susah nak bahagiakan seorang perempuan. Perempuan lebih tersentuh dengan perkara yang kecik berbanding dengan perkara-perkara besar yang kamu cuba lakukan untuk membuktikan kasih sayang kamu."

so true :)

sukasuki said... BALAS

Amni, hepi besday to u...yg ke berapa ni eh? smoga hepi2 selalu dan dipanjangkan umur.. =)


btol.perempuan cpat tsentuh dengan perkara kecil berbanding perkara besar...stuju dengan itu.

Kujie said... BALAS

Ulangtahun....eee....moga ditetapkan iman, sihat tubuh badan, kesenangan harta benda, kesejahteraan dunia akhirat...

Tina Johari said... BALAS

aww.so sweettttt. selamat hari jadi deng. semoga bahagia hingga ke akhirnyaa :D

nabilah_2908 said... BALAS

surprise dari Amir menjadi la yer..hehe..nice.. :)

Happy Birthday Amni..!! moga kebahagiaan sentiasa menjadi milik mu... ;)

missSenget said... BALAS

weewit..

hepi birthday..


ee...xmo nanges2 laa..

hahaha

beautiful_rose said... BALAS

ahaa...sweetnye buat mcm tuh.bf aku lg la suprise x pernah menjadi sbb aku bole bace fikiran dia.so,setiap kali die nak suprisekn aku,rase mcm x berapa nak excited sbb aku dah tau hahahhahaha =p









happy birthday amni.
moga panjg umur murah rezeki dn hidup lbh d berkati ALLAH hendaknya ameen......

cheqhaizan said... BALAS

hapi byfday....salam ukhwah..follow u..jom jalan2 kat blog sy n jadi kwn sy..
http://roseatelife-cheqhaizan.blogspot.com/

.sweet-ants. said... BALAS

happy birthday amni ;)
sy ingat hari ni birthday amni tp xnak la jd org 1st wish, mana tau mirul belum wish kan..? heheh baru bukak laptop hari ni baru boleh komen blog amni! semoga hidup amni ceria selalu dan jodoh bsama kekasih kuat hingga ke akhirnya ;) chill~

niesh™ said... BALAS

best nya mun dsuprise gya :) happy belated brthday :D

Anne said... BALAS

Happy Birthday dik :)
p/s : dh wish tek kt twitter.

[sutera kasih] said... BALAS

perghhhhhhhhhhhhhhh SO SWEET !!!!!! tok la dtggu2 kmk..lmbt kmk baca, baruk o9..huhu


*bahagianya hidup pasangan yg menghargai diri :')

Newer Post Older Post Home