Tuesday, June 28, 2011

Pemenang Segmen Tak Kenal Maka Tak Cinta : Diari Anak Seni

Masa aku tulis ni, jam menunjukkan pukul 12. 08 pagi, 28 Jun 2011. Terima kasih yang telah hantar SMS, dan bergayut di telefon. Err.. Harap maklum. Itu bukan kamu. Itu ztie yang bergayut dengan saya.

Pemenang untuk segmen yang aku buat dua minggu lepas aku janji nak umum masa birthday aku kan? Dapat je result nya, aku plak yang tak sabar-sabar nak announce. Alamak. Memang tak sanggup nak tunggu pagi esok. Sangat teruja ni.

Semua yang join segmen ni buat aku rasa terharu. Serius aku tak tau nak pilih yang mana satu. Jadi, aku telah import kakak angkat ku yang merupakan seorang pensyarah di Universiti Malaya, mrs.nurulazmi a.k.a kak vivi untuk menilai semua peserta yang join. Kak vee bagitau, dia baca semua entri sampai 33 kali. Means that, sekurang-kurangnya, dia baca sampai 3 kali untuk setiap entri. Seriussssss..... Betapa susah nya kan nak pilih pemenang. Fuhh...Meh terjah blog Kak Vee...

Oleh kerana aku tak guna hp nak update, jadi, harus aku tak dapat nak letak link sekali kat sini. Esok pagi ea aku bagi link blog dorang. Ke ztie rajin nak tolong? Haa.. Sila update yer ztie.. Pasword n email blog saya, anda tahu kan? Hiksss... Sekurang2nya, update untuk link anda.. Errkk?

Okey, pemenangnya adalah,

tempat ketiga,
ztie si ngegeh!  : cayak sik? =p

tempat kedua,
ekafizy : hiihihi.. Tak sia2kan.. Memang eka ada rezeki kat sini..

Tempat pertama,
suterakasihyann :  terharu kan? =p


Hiksss! Ke ada yang nak cash? Sila bagi no hp, fullname dan alamat surat menyurat anda ya!

Thanks all! Nite...


Serius boleh dapat BLACKBERRY PLAYBOOK yang baru keluar DI SINI. Jangan lepaskan peluang! 



9 kata-kata jiwang:

Scya Lollita said... BALAS

puhhh cam best . tahniah kpd diorg huhu

ztie said... BALAS

oke. saya mahu d11 untuk sebulan.mcd seminggu. pizza 3 hari. ipad.. iphone.. galaxy tab. htc flyer. errmmmmmm.... pa gik oww.. jap lok.. pk gik... happy birthday budak kecik!!

fiezah91 said... BALAS

hehe.mek sik menang pun.kehkehkeh :P

apa pun tahniah pada pemenang dan dan dan dan happy birthday Cik Amni yang kecik ^_^

[sutera kasih] said... BALAS

hahhhhhhh, bkn isok ka keputusan??teruja si amni ehhhh

terharu tok ehh terharu gilak2...sik kalak2 kmk menang GA ehh..uwaaaa terharu maru..kmk mok 1st album Amir, boleh?Huahuhuahua over kali jak :P

*sik sbr tggu adiah tokk :P

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

nembiak kecik comey! epi befday! =0).

nabilah_2908 said... BALAS

weehuu...tahniah kepada semua pemenang..!! (^_^)

aliesha kirana said... BALAS

tahniah semua! slmt hari lahir Amni!

Cik Eka said... BALAS

amni..terima kasih..hehehehe..eka sbuk sangat rini baru bukak belog...
yeyeyeyeyeyeeee..memang suka suka..hehehehe

tak sangka buat last minute ley menang....hehe

Cik Shiqa said... BALAS

hepi betday n tahniah kepada pemenang. ouh sy nk hadiah jugak.hehe

Newer Post Older Post Home