Tuesday, June 28, 2011

Selamat Hari Lahir - by Amir Jahari

Ini cerita semalam. Mungkin ada yang pelik, kenapa kamu tak wish birthday ngan aku kat facebook. Entah macam mana boleh tahu tak de sedangkan ramai tu yang dah wish sebelum yang bertanya. Errr... terima kasih kerana keprihatinan anda. Saya hargai sangat. No worries k. Saya dan kamu baik-baik saja. 

Malam, dalam pukul 9 lebih lepas aku balik menghabiskan duit di Kamdar, borak ngan kamu. Kamu soh check facebook. Aku memang malas nak bukak sebab malam tadi line tenet aku gila slow. Dah borak lama sikit, baru aku check acc facebook aku. Amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......


Kamu guna acc facebook aku, dan post lagu Selamat Hari Lahir ni. Tak sedar air mata ni mengalir masa dengar kamu nyanyi. Tak tau kalau kamu nyanyi depan aku macam mana. Plannya memang kamu balik masa birthday aku walaupun sehari. Tapi atas beberapa sebab yang tak dapat dielakkan, kamu tak dapat balik nak celebrate birthday aku. 



Patutnya kamu nak buat surprise di Kuching bila kamu balik nanti. Beberapa kali kamu cakap, sabarrrrrrr.... ada hadiah untuk aku yang akan aku ingat sampai bila-bila. Tapi aku ni kan bukan penyabar orang nya... Merajuk laa... amboiiii.... hati ni memang sensitif lately. Sebab banyak benda, banyak kerja nak diuruskan, banyak perkara yang difikirkan. Bukan tentang kamu, tapi tentang kerja terutamanya. Aku ingat nak cari kerja lain. Hemm... 

Terima kasih kamu, atas surprise yang aku sendiri tak sangka. Hadiah dari mak tak sampai lagi. Mungkin hari ni. Tudung yang kamu pilihkan dah sampai semalam dan aku sedang pakai sekarang. Hadiah dari vietnam dari Kak Vee? Hikss.... tungguuuu.... Semalam adik aku belanja makan. Hadiah dari kakak aku? Belum lagi... Dari kawan-kawan, tunggu gaji masuk. Wakaka.. Nad dan chah, jangan lupa. Hikss.. macam setiap tahun je dorang belanja aku makan masa birthday aku. Thanks dear...



p/s : Saya doakan abang selalu kuat! Terima kasih kerana selalu berusaha untuk membahagiakan. 

12 kata-kata jiwang:

labulabi said... BALAS

kmk ada x wish ari marek owh.rasanya ada nak.hehe

d_tieah said... BALAS

Sweet.. Ngee :)

tieykah said... BALAS

SWEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTT~~

Cik Eka said... BALAS

aduh romantiknyaaa

aliesha kirana said... BALAS

alalaala terharunyaa. owh siapa yg sudi nyanyi untuk AK pulak eh. hohoho..

Rt-qaH said... BALAS

lmk lalu jak mek x nyengok rah ctok eyh..hye2..ingat mek gik x bh?

beautiful_rose said... BALAS

aku jeles betul dgn ko amni.seruis aku jelez.........moga bahagia selamanya...

Mira Hana said... BALAS

sweetnyaaa :')

kamek agik tacing hik3

Amni said... BALAS

Dear all,
thank u so much!!!! =)



p/s : nanti saya akan balas kunjungan ya. Sekarang agak terhad untuk berjalan-jalan...

Amni said... BALAS

Dear all,
thank u so much!!!! =)



p/s : nanti saya akan balas kunjungan ya. Sekarang agak terhad untuk berjalan-jalan...

[sutera kasih] said... BALAS

sweet bah ktk duak tok awwwwwwww!!

Tina Johari said... BALAS

wah. rindok ati. nang romantiklah!

Newer Post Older Post Home