Wednesday, June 29, 2011

Cemburu Ke Tidak?

Gelak je baca soalan macam-macam dari fans kamu. Soalan fav mereka, 'tunang amir tak jealous ke saya chat ngan amir?' hee.. Kalau saya jealous, awak nak ke berenti dari chat ngan tunang saya? Upsss! Hahaaha...

Dulu yer.. Siapa tak jealous kalau tunang kita ada peminat perempuan kan? Lagi la kalau yang dok asyik nak chatting je kerjanya. Tapi.. Itu dulu. Masa kamu dikenali orang sekeliling kamu je. Sekarang aku lebih relaks. Sebab kamu tau limit kamu dengan fans macam mana. Dan aku juga tau, lelaki ke perempuan, kamu akan layan sama je. Kenapa nak cemburu kan?

No worries. Aku tak marah pun. Nak berkawan, sila lah. Nak berkawan dengan aku pun dialu-alukan. Aku tau ada yang nak tegur aku, tapi segan eh? Jangan la risau sangat. Aku bukan sesiapa pun. Aku tak sombong. Cuma kadang-kadang aku memang sibuk giler. Tambah lagi nak online pun sangat terhad. Dengan hp nokia e72 ni, takat mana je la aku mampu nak layan semua orang kan?

Sedang berusaha nak beli satu laptop supaya senang nak blogging. Fuhh.. Sangap ni nak blogwalking. Err...

P/s : kalau nak tau, kamu nyer cemburu, jauh lebih dasyat dari aku.. Hikss!

6 kata-kata jiwang:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

cemburu tu sayang..cuma jangan terlalu terburu-buru ja..hihi

Mira Hana said... BALAS

lelaki nang kedak ya..padah orang perempuan kuat cemburu,nya ya mun cemburu simaok ngaku..haih..pasya merajok jak..kamek nanggah sorang2 adik laki mek kedak ya..haha

belog amiyo said... BALAS

cemburu biar bertempat. hehe

Alexandriana Alia said... BALAS

takpe, title tunang tu dah lebih 50% kuat tu

Nadzirah K. said... BALAS

betul tu,jangan cemburu buta sudah la...hehe

[sutera kasih] said... BALAS

pewittt...good girl amni !! hehe

Newer Post Older Post Home