Sunday, July 3, 2011

Boleh Tak Kalau....

Bangun pagi dah awal dah. Tapi tak de mood pun nak masuk office hari ni. Almaklum, report dah siap. Just tunggu project manager review je lagi. Kalau lepas, just print report dan hantar pada NREB.. Lepas tu baru hantar kat client.

Minggu ni ready untuk report yang seterusnya. Mujur dua minggu lepas tak perlu pergi site visit. Kalau tak, maunya minggu ni sibuk dengan dua report. Fuhh... Tapi minggu ni nak tak nak kena pergi site visit jugak. Di Gedong. Ada blogger dari Gedong atau Serian? Meh jumpa kejap. Breakfast or lunch sesama. Nak?


Hari ni rasa nak habiskan game burger. Tapi belum apa-apa aku dah bengang sebab makin naik level, makin menyakitkan hati plak. Ya hari ni tak mula dengan baik. Bangun-bangun pagi dah rasa menyampah. Oh pleaseee.... Kenapa la pagi isnin?




p/s : kalau dia lebih-lebih dengan hak kita tak pe pulak. Cuba kalau hak dia diganggu, maunya melenting tak ingat dunia. Manusia.. Selagi tak rasa, selagi tu dia tak fikir perasaan orang.. Boleh tak kalau jangan lebih-lebih?? Hoiii! Jangan fikir bukan-bukan..

4 kata-kata jiwang:

~AmyLiana8886~ said... BALAS

smpat lagi main game tu..hehe..papepun yg penting report dah siapkan..hehehe

ainz said... BALAS

sy baru je abis main plant vs zombie semalam..huu..hepi tgk bunge tu nyanyi2.. ;p

Hanis MY said... BALAS

wee nak main game gak...tapi akak tak teror men game...

what's wrong amni? r u ok?

[sutera kasih] said... BALAS

game burger??best main ya hehehe..

ktk ok ka?mcm sik ok jak huhu

Newer Post Older Post Home