Wednesday, August 10, 2011

CONTEST BERSAMA AMIR JAHARI - TANPAMU

INI ENTRI STICKER MODE. SCROLL KAT BAWAH UNTUK ENTRI BARU 


SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK!

Saya tahu saya takkan menang kalau join Contest Bersama Amir Jahari - Tanpamu. Tapi saya nak join jugak sebab syarat dia senang je. 

1) Umur tak kisah berapa. 

2) War-warkan dekat fb ke twitter ke, blog ke.. tak kisah.. bagi link kat kotak komen Amir Jahari, dan bagitau tuannya kita tag dorang..  Jadi, saya nak tag, nabilah_2809, Sutera Kasih, dan Cik Eqa serta semua yang baca entri ni. Jommmm!

3) Lepas tu, BAGI KOMEN tentang lagu Tanpamu by Amir Jahari KAT KOTAK KOMEN blog Amir jahari. Lagu tu boleh cari kat You tube ataupun ada kat entri contest ni. . 

4) Jangan lupa letak link entri kat kotak komen tu sekali. Itu sahaja. Tarikh tutup 20 Ogos 2011.

5) Pemenang akan mendapat hadiah ekslusif dari Amir Jahari sendiri. 




p/s: siapa nak join, meh klik blog Amir Jahari. jom ramai-ramai.




30 kata-kata jiwang:

d_tieah said... BALAS

Senang.. Mok lah join.. Pernah dengar sekali masa Amir belagu rah birthday Raqib ya..

labulabi said... BALAS

kmk mok kek lapis sarawak boleh x.hehehe.sik memang pun x hal janji dapat kek lapis.wakakaka.

Amni said... BALAS

Dear D_tieh,
oh! Serius? kitak pegi ka masa ya? besttt! Sila join juak.. hehehe....

Dear Encik Labulabi,
join dolok... hehehehe,,,,,

Prince Halilintar said... BALAS

owh..nak gi usah2 jap kat sana..

Isteri Encek Bard said... BALAS

selamat berpuasa amnie

Amni said... BALAS

Dear PH,
sila-sila.. hehehe....

Dear IEB,
thanks kak.. selamat berpuasa jugak..=)

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

dear nembiak kecik comey! =0).
selamat berpuasa utk ktk n famili =0).
ada contest baru..=0).

Hanis MY said... BALAS

selamat berpuasa buat amni n kamu! wahh syoknya dah ada bau matching akak takdelah tahun ni sadisss sob sob, en suami takmo matching pun, takmo ada baju raya wuwuwu maybe raya kat sini tak sefeeling raya kat kg halaman...take care my dear!

Memey Baharom said... BALAS

insyaAllah ari khamis nie join . hihiihih . selamat berpuase jugak . x sabr nak rayeee

erolnukman said... BALAS

insyaAllah...maok juak coba join..=)
Selamat Menjalani ibdah puasa kpd ktk 2 mirul..

ILA HonEyBuNNy said... BALAS

good luck amni...

salam ramdhan n selamat berpuasa...;-)

eik`S noName said... BALAS

Salam...
fuhh...lame gilak xsampai kat sini...
hehe...
time sampai sini, amni sdang masukcontest kan...hope berjaya la...hik3
selamat berpuasa amni... ^^

[sutera kasih] said... BALAS

perghhhh kmk mok join..kmk kan penyokong amir hehe

Amni said... BALAS

Dear Ka v,
salam ramadhan untuk kak v juak.. hiks.. mirul pun contest kak... =)


Dear Memey,
thanks dear.. sila la join.. hiks... raya tahun ni cam... kurang semangat sikit.. hemmm...


Dear Cikgu Erol,
sila-sila.. selamat menyambut ramdhan juak untuk kitak dan keluarga cikgu...=)


Dear ila,
thanks dear.. same goes to u....=)


Dear esyad,
hom join jugak esyad... =) salam ramadhan...


Dear SK,
yahhh... ya mek suka nak ngajak kitak sekali.. sebab kitak nang semangat.. hiks...

aliesha kirana said... BALAS

wah ade contest pulak cik abg amni ni..hehehe..insyaAllah ade masa nnti AK join!

teha said... BALAS

sy suka kuih ni.sedap! btw amni blog amni tak berat pn.ok2 je :)

LaLaLovy said... BALAS

@Amni hai amni! cantik sgt kalau pink2 ni. salam ramadhan jugak utk u!

nabilah_2908 said... BALAS

simple....insya'Allah...bila free2 nnti sy join... :)

Umie Artoqiemie said... BALAS

malas mok join hahaha..
malas mok taip sebenarnya.

[sutera kasih] said... BALAS

ya robbi, mun ktk sik polah entry tok sticky mode, lupak trus kmk deng huhu

kelak kmk join k hehe

.izzati liyana. said... BALAS

jangan menyerah sebelum berjuang. hihi. goodluck. :)

Asyila Zainuddin said... BALAS

gud luck ye.. selamat berpuase juge! :D

chentaMAYA said... BALAS

lamenye xjoin contest! hee~

LaLaLovy said... BALAS

@Amnibakal isteri artis gitteww . kena glamour la. =)

eyrah said... BALAS

insyaallah nai join :)

~AmyLiana86~ said... BALAS

gud luck walaupun tau amni xkan menang..heheehe

nazira said... BALAS

Gud luck.. semoga menang k..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

izfanora said... BALAS

contest !

btw, tq tegur.. bru perasan. :) nk betulkan lah.. tq yer..

wa khairul onggon said... BALAS

Selamat berposa Amni.. Kmk gik gago.. sikpat nak join kontes ya hehe :)

meaw said... BALAS

selamat berpuasa ye amni,good luck gak ... :D

Newer Post Older Post Home