Wednesday, August 10, 2011

Salah Ke Kalau Saya Minat Tunang Awak?

Ada seorang girl tanya,

Girl : Saya peminat Amir. Awak marah ke saya minat tunang awak?

Aku : Err... biasa kot orang minat dia.. rasanya tak salah pun...




Malam tadi, kat twitter, jalan-jalan kat twitter, terjumpa ni...


Pastu manager kamu jawab ni, 

Ni conversation yang seterusnya,



Kalau ada yang minat kamu, tu tandanya kamu dihargaikan?Jadinya kenapa saya perlu marah, betul? So no worries.. as long as yang minat tu support kamu as musician, no problem. Kalau ada maksud lain? alamak! Jangan la jadi orang yang menyakiti hati orang lain kan? Sebab apa yang kita buat akan allah balas balik kat kita kan? Yeahh..... Selamat berpuasa.



p/s: sengih-sengih baca tweet Liyana fizi. Dia pun salah seorang penyanyi yang sedang meningkat naik kan? Aku baru tau. Opsss!

24 kata-kata jiwang:

Faaein Talip Roy said... BALAS

masih lagi tak pernah dengar lagu amir jahari.. ada youtube dia? nak gak dengar..

selamat berpuasa cik amni.. lama tak singgah sini... =]

izfanora said... BALAS

cemburu tanda sayang.. dia bertuah memiliki kamu yang sentiasa bagi sokongan.. :)

~AmyLiana86~ said... BALAS

liyana fizi la pulak..td baru je tau najwa latig penyanyi..hehe

Umie Artoqiemie said... BALAS

Go Amir ! Go Amir (tanda kmk support nya juak tek) hehe..

Amni said... BALAS

Dear faaein,
boleh search kat you tube.. hehe.. just search nama dia.. ada keluar tu semua lagu dia...=)


Dear izfanora,
hemm....=)


Dear Amy,
iyerrr? dia dah lama dah nyanyi dear.. hehe


Dear Umie,
amboiii...=p

.sweet-ants. said... BALAS

liyana estrella...dia vocalis indie band estrella. 1 pkembangan yg baik buat amir..wah!

d_tieah said... BALAS

Liyana Fizi yang dalam The Ramlees bawak lagu tanya sama pokok ya bah.. Dengan dak Yuna skali..

*Minat pemuzik normal lah.. Cali juak soalan biak ya.. Hehehe..

Entry Terbaru : Isu Murtad dan Siapa Hajjah Sitt Al-Wuzara?

SweetyMui2 said... BALAS

yerdeh! :D

peachippo said... BALAS

takyah cemburu,,bangga ape ade org suk kite! dari benci baik syg kan :)

Mommy Fara said... BALAS

=D

Dugaan bertunang. Sabar. Itu yang perlu. Apa yang penting, jauhkan taksub kepada CINTA PADA MANUSIA.

...salah satu sebab, utk mengelak diri diluka.

Good Luck!

=D

dLa Suri said... BALAS

dla minat lagu die je, lalala~

Anne said... BALAS

No worries dik, u two are meant together.

Memey Baharom said... BALAS

kalau kite kan , kitew cemburu . hihihihi

MisS HoNeY said... BALAS

xyah cmburu..yakin la die kompem syg kamu sowg ja :)

kotak bulat said... BALAS

kalau jodoh..tak kemana.. kalau cemburu nak matti pun, kalau takde jodoh.. pisah jugak kan..
tp semoga hubungan ni kekal ok!.

erolnukman said... BALAS

liyana fizi...lama sudah kmk minat ng si liyana fizi tok,tp nya sik minat ng kmk...hahahaha!

Terbang Bersamaku said... BALAS

semoga jodoh awk berdua berekalan ye..jgn risau..

aliesha kirana said... BALAS

hehehe.. aah kalau minat sebab muziknya tak apa, jgn minat orgnya. hahaha

Munna said... BALAS

kalau xde entry ni mmg tak tahu tng kamu tu singer...hehe =)

xpyh cmburu lah...kalau dh ditentukan dia milik kita...milik kita jugak.. =)

Bui Junaidi said... BALAS

kmk tabik spring ngan org yg bergerek/berlaki ngan artis tok..mun kmk lah,ari2 maok berperang kali..koat jeles kmk tok koh..haha(pecah rahsia kmk..)

[sutera kasih] said... BALAS

siapa liyana fizi ya?sik kenal hoho

Cik Eka said... BALAS

minat sebab dia artis dan lagu takpekan amni..hehehe

kata kila said... BALAS

Saya peminat Amir. Awak marah ke saya minat tunang awak???

wakakakkaka.. minat sebab bidang dia takpalah.minat lainnnnnn...jangan lah,mintak dijauhkan

Amni said... BALAS

Dear all,
dah baca komen satu2... alamak! saya tak cemburu la dear.. hiks... suka kan... saja nak share... kadang orang takut nak tegur saya kat fb mcm2 reason.. nak chat ngan incik tunang pun takut... no worries la.. kami sama macam kalian jugak... =)

Newer Post Older Post Home