Thursday, July 7, 2011

Kamu Suka Buat Aku Tersipu-sipu

Bangun pagi semalam, buka facebook. Tengok ada notification, kamu post something kat wall aku. OMA! Macam percaya tak percaya. Bukan sebab apa yang kamu post. Tapi sebab gambar profile kamu. Kamu seriussssssssssss? Aku tak kisah pun kamu nak letak gambar apa. Cuma memang tak sangka la kamu boleh letak gambar tu. 

Alahaiii... Suka buat aku tersipu-sipu kan? Tu gambar muka tak siap. Letih giler masa tu. Gambar tu lepas kamu habis showcase. Sehari sebelum tu aku dan kamu di Port Dickson dengan Daus and the geng. Awal pagi kamu bawak aku balik sebab showcase dekat AEON Setiawangsa pada pukul 12. Serius rushing. Tu yang muka dua-dua cam tak bermaya je. 



Dah-dah, jangan tenung lama-lama. 


p/s : So sweet honey! *sigh*

p/s: nampak macam rapat je kan bergambar macam tu. Errr... 

15 kata-kata jiwang:

labulabi said... BALAS

hehehe.kmk pun senyum juak nangga.wakakakasik sabar bila la tarikh keramat kitak 2 ya.hihi.jgn tunggu lamak2 oi amni.wakakaka.

Amni said... BALAS

Dear Encik Labulabi,
doa2.. hehehehe.... padah tak ngan mirul..=P

ainz said... BALAS

terkeluar jugak gambar muka dia..akhirnye! hik3.. ;p

Mommy Fara said... BALAS

Auwww!

dLa Suri said... BALAS

hihii, sonok nyee. :)

arfah said... BALAS

amni...apa Facebook ktk oo??kmk mok add :)

Ayda Munir said... BALAS

sweet both of you:)

marinahunny said... BALAS

amni ni pemalu sgt..huhuhu

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

ok lettew~ hehe :D

bspotgurl said... BALAS

Finally............ my dear friend :0

nabilah_2908 said... BALAS

sweet je....haih.... ;)

Amni said... BALAS

Dear all,
makin malu lak jadinya saya bila baca komen kawan-kawan semua.. sengih je sorang2...=P thanks all.. doakan kami ya...=)

Hanis MY said... BALAS

cptlah kawin...pasangan paling comel abad ini!

[sutera kasih] said... BALAS

pewitt...so sweet la ktk duak !!! :)

Hanim Mahali said... BALAS

sukanya dia... pasti tersenyum-senyum tanpa henti tengok profile picture tu... hehehe

Newer Post Older Post Home