Tuesday, July 19, 2011

Konsert Urusan Aizat Amdan : Video Masa Lalu - Amir Jahari

Semalam aku bagitau nak post video bila dah dapat video yang agak berkualiti dari Joe Lee kan? Here we go. Overall, kamu masih belum berpuas hati dengan persembahan kamu masa konsert tu sebab kamu rasa kamu boleh buat lebih baik daripada itu. Tapi pada aku, untuk persembahan pertama untuk konsert, itu sudah cukup baik. Lagu Masa Lalu ni mungkin akan menjadi single kamu juga nanti. 





p/s: dua video seterusnya, aku akan upload nanti.

13 kata-kata jiwang:

Wyna Nubies said... BALAS

As Salam,

serius,lagu ni mmg sedap :)
good luck !

Anisa Hang Tuah said... BALAS

best

:)

nabilah_2908 said... BALAS

sy baru cuci2 mata tgk gambar2 Amir dgn Aizat n yg lain2 kt fan page Aizat... :)

video kena hold dulu..jap2 lagi leh tgk.. :) :) :)

~AmyLiana8886~ said... BALAS

gud luck..

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

kmk ada pergi konsert Aizat.Ktk ada juak siakah? really awesome Aizat pun performance.And untuk Amir he deserved to performed on the stages.

Amni said... BALAS

Dear Wyna,
hee... tq..=)

Dear Anis,
heheheh....

Dear nabilah,
amni tak tengok lagi gambar kat page aizat.. hehehe..

dear amy,
thanks dear..=0

dear Miss dolce and gabbana,
heheh.. ada mek sia.. kayo2 jak kamek pas amir perform... =)

izfanora said... BALAS

not bad.. sedap didengar.. :)

Hanis MY said... BALAS

wahhh hebatnya! best! best!

erolnukman said... BALAS

nang best lagu tok..OST Juvana The Movie..hehehe..mun lah jadi bnr oo..=)
biasalah,perasaan sik puas hati ya mst ada..apa2pun nang best!

hanya satu yg ku pinta~~~ la la la..~

Prince Halilintar said... BALAS

hmm..not bad..layan

bspotgurl said... BALAS

best ape... All the best utk tunangmu :)

[sutera kasih] said... BALAS

terbaekkkklaahhh amir !! :)

white rose said... BALAS

wah, amir cepat betul laku...
maknanya suara dia mmg best...

xde sape lagi suara mcm amir

Newer Post Older Post Home