Monday, July 18, 2011

Letih Tapi Sangat Seronok!

Yang aku update semua pasal Amir Jahari. Doesnt mean aku tak minat Aizat Amdan. Cuma aku minat Amir Jahari lebih. Eh? Serius Konsert Aizat hari tu sangat AWESOME! Crowd kat Kuching pun sangat happening. Seriusssssss! Memang sangat gempak konsert tu jadinya. 

Dah beberapa kali rehearsal sampai rehearsal penuh, aku still tak puas hati tengok kamu nyer performance. Sekaliiii... malam sebenar konsert. Tu diaaa....Manager kamu Joe Lee sangat puas hati, kawan-kawan sekeliling pun sangat puas hati dan enjoy, tengok muka wartawan pun angguk-angguk tanda puas hati. 

Kamu nyanyi lagu kamu sendiri, Masa Lalu dan Single pertama kamu, TanpaMu dan jugak lagu Cover, Fly Me To The Moon. Terharunya aku bila dengar tepukan gemuruh dan jeritan crowd bila kamu nyanyi. Juga sangat terharu bila crowd sangat supportive bila kamu ajak nyanyi ramai-ramai kat certain part. Haihhhhh! Aku yang tengah amik video pulak yang teruja. 

Kerjaya kamu dah bermula. Kamu pun dah tunjukkan kamu yang sebenar bukan seperti yang berada kat dalam Akademi Fantasia 9. 

Kamu kat Konsert Urusan Aizat Amdan. Kredit to Mirul82




Terharu baca.



Dan tak sangka Mirul82 letakkan kamu sebagai idola dia juga sebaris dengan nama-nama besar. Terima kasih banyak bagi pihak Amir Jahari. 






p/s: Video kamu malam tu, nanti aku upload kat sini yer. Tunggu yang lebih berkualiti dari manager kamu, Joe Lee,.

p/s: Jangan bandingkan kamu dengan Aizat kerana kamu dan Aizat sangat-sangat berbeza. Aizat orang lama. Kamu baru nak bertapak. Tapi aku yakin kedua-duanya sangat bagus dengan cara tersendiri. Yeahh...

17 kata-kata jiwang:

erolnukman said... BALAS

serius jeles...kmk dah imajin nak ambik gambar kedak tok..huhuhu...malang jauh gilak.timing sik cun..

Anisa Hang Tuah said... BALAS

muzik sangat sempurnakan kalian
:)

Amni said... BALAS

Dear Cikgu erol,
kannnnnnn..... serius best cikgu... upssss.... suka nak menjeleskan lagik.. kelak mek upload video k... hehehe... video aizat sekali...

Dear Anis,
heee.... kannn.... =P thanks dear...

kata kila said... BALAS

hihihihi.alolololo comel je korang dua ni.nanti dah join die lagi hebak ah

Cik Eka said... BALAS

tahniah amir..tak sabar nak dengar..hehe

Hidayati Farhan said... BALAS

amni, awk lah his no 1 supporter. ahahaha. mesti awk happy kan. yayyy. kenapa awk x jd pengurus amir je? kan senang. ehehehe

Amni said... BALAS

Dear Kila,
hahahahah... ado ke? nan hadoooo! aku belum ready.. nak fokus ngan kerja skang dulu... ekek...

Dear Cik Eka,
hikss.... insha allah...=)

Dear Yati,
lama tak mai sini dear... hehehehe... yup! Saya la peminat no 1.. hee... susah woo jd pengurus..=)

izfanora said... BALAS

pengalaman akan mematangkan seseorang.. bagaimana nak ada yang lama, kalau tiada yang baru.. :)

aliesha kirana said... BALAS

mesti bangga lihat kejayaan dia kan.. tak sia2 usaha dia selama ni..

fLo said... BALAS

weee...akhirnya..post video lak mok ngga..=p

Bui Junaidi said... BALAS

cepat2 kit upload..x sabar maok nangga..hehe

nabilah_2908 said... BALAS

moga terus success...cepat2 la lagu Amir keluar kat radio... ;)

A.s.t.i.n.a said... BALAS

dah makin fofularnya Ni..
jaga bait2 oh..

[sutera kasih] said... BALAS

tahniah amir !! hehe
amni, my cousin ada pegi konsert ya..

btw, wish nya will sukses & ikut jejak mcm aizat :)

white rose said... BALAS

sore amir best...
akak suka...

lagu dia nyanyi lagu2 blues sure best...

mcm farhan...

gadisnikon said... BALAS

konsert mlm ya mmg terbaek..... rs xmo nyuruh hbs... its freaking awesome... :)

.sweet-ants. said... BALAS

wow..bangga nye..tahniah syg

Newer Post Older Post Home