Friday, July 15, 2011

Orang Tak Paham Memang Boleh Cakap Apa Saja

Semalam demam. Hari ni masuk hari ketiga tak boleh nak telan nasik. Makan bubur je berselera sikit. Dan makan Burger McD. Amboii... cadang hari ni nak amik cuti half day. Kamu ada rehearsal penuh malam karang. Tak sabar nak tengok. Tak sure malam sok aku boleh keluar tengok dari depan stage tak sebab aku dapat lepak kat backstage. Nak keluar masuk mesti segan kan?

Malam tadi tengok kamu, Aizat and the gang buat sound check. Mummyyyyyyyyyyyyyy... serius sound system dan lighting gila gempak. Aku ada amik gambar. Tapi tak letak kat sini dulu sebab karang tak surprise plak kan? Orang-orang yang ada kat Kuching, meh pergi ramai-ramai Urusan Aizat Amdan di Stadium Perpaduan malam esok start kul 7.30 malam. Tiket boleh beli kat stadium terus. No hal.

Hopefully malam esok akan berjalan dengan lancar. Tengok kamu perform malam tadi, semua cam terpegun jugak a. Aku sendiri tak pernah tengok kamu perform macam tu even dah 3 tahun bersama kan? Mungkin sebab aura stage tu. Dan lagi sekali, aku harap, malam esok kamu akan buat sehabis baik untuk opening malam esok. Juga buat Aizat, Altimate dan DJFuzz, dan tak lupa untuk Masterpiese. Tak sabarrrr! Serius! 

Nenek Aizat bagitau mula-mula dia pun risau bila KasiGegar Entertainment amik kamu jadi recording artist pertama mereka. Tertanya-tanya, boleh ke Amir ni kan? Yer laa.. siapa tak risau kan kalau tengok performance kamu kat AF? Tapi aku yakin dan percaya, KasiGegar Entertainment takkan salah pilih orang. Mereka lebih tahu kan? Dan malam tadi melepak dengan nenek Aizat dia pun tengok kamu nyanyi dan dia pun cakap kamu bagus. Dia pun tak expect kamu macam tu. Walllaaaaa..... ''Jom opah, kita sama-sama bagi sokongan'' hikss... 

Esok ada plan ngan nenek Aizat. Cuma plan kamu berdua sementara yang lain sibuk. Lalalala.... Nanti update apa yang aku dan Opah buat. Hikss.... 



p/s: Ada orang risau aku tak paham kamu dan dunia muzik kamu. Macam-macam dia nasihat. Aku cuma tersenyum. Kamu lebih tahu tahap kesediaan dan penerimaan aku dengan kamu dan dunia muzik kamu kan? =)

17 kata-kata jiwang:

A.s.t.i.n.a said... BALAS

yerdeh..

ilek2 manok kata orang..
sik susah bah fit dalam dunia nya.. boleh relesae2 tense juak nga lagu...

Amni, mintak emel adress mek nak invite ke blog

ke dygastina@gmail.com

fiezah91 said... BALAS

argh! mok mok mok tapi sik da tiket. huwaaaaaa :(

Anisa Hang Tuah said... BALAS

muzik menyatukan kalian :)

Aisyah Aina said... BALAS

best la orang kuching :D

aliesha kirana said... BALAS

AK doakan sglanya berjalan lancar. go Amir Jahari! ihihihhi..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

wah! lepak ngn ninek aizat..=0).

izfanora said... BALAS

caiyok.. :)

best yer lepak dgn artis.. :P

Hanis MY said... BALAS

pedulikan kata orang kalian berdua lebih mengenali hati masing2, such a sweet couple! bestnyaa nanti update2 tau... tak sabar nk baca...

Hanis MY said... BALAS

p/s: akak dh try klik kat situ tapi takde butang add friend pun huhu its ok, email amni pun dah cukup...

beautiful_rose said... BALAS

suke tengok ko gembira macam ni... =)

bspotgurl said... BALAS

wah wah Amni...bestnye...

Prince Halilintar said... BALAS

semoga keadaan diri mu itu bertambah sihat...

niesh™ said... BALAS

trust ya nk penting kan :)

[sutera kasih] said... BALAS

deng, kelak share gambar k!!
bila sidak ke sabah?dgr2 aizat molah d penampang, btl x?

mMoOnN aAlLeEaA said... BALAS

sora amir best bah...

~AmyLiana8886~ said... BALAS

kasi gegar punya.........

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

wahhhh nak pegi tp jauh la pulakk...hehe pape hal,update yee

Newer Post Older Post Home