Friday, August 12, 2011

Adik Beradik?

Sebelum aku tulis, aku nak gelak dulu. LOL! Fuhhhhhh..... Aku perasan, bukan kebelakangan ni jer, memang dari dulu lagi, ada yang confuse. Ramai yang tanya, kamu adik beradik ngan Daus AF8 ke? Ada jugak yang tanya, kamu ada related ngan Daus AF8 ke? Ada lagi yang fikir, kamu sepupu Daus AF8 ke? Ada juga yang tanya, kamu bestfriend Daus AF8 ke? Adoiilllaa... Lepas tu kat mana-mana je jumpa orang pun ada jer yang confuse kamu Daus ke Amir. Oh tidak! 

Meh sini saya bagitau.. Hiks..  Amir Jahari dan Daus AF8 bukan adik-beradik, bukan saudara mara, juga sewaktu dengannya kecuali ikatan saudara seislam. Itu sahaja. Harapnya lepas ni kawan-kawan kat alam maya tak de la yang confuse lagi yer




Daus AF8 dan kamu suatu ketika dulu

Ni gambar tahun lepas. Serius lain giler kan muka kamu tahun lepas dan sekarang. Jangan dibanding kekurusan dulu dan ke'chubby'an sekarang.






Dua ni gambar terbaru



Yang pertama okey lagi kan? Tak chubby sangat. Yang no dua dah nampak makin chubby. Sekarang dengarnya bertambah chubby. Adoilaaa... Incik tunang? Apa sudah jadi? Saya soh kamu makan Virgin Coconut Oil. Hiks..















p/s: Maaf saya tak tau nak kredit kat sapa gambar-gambar ni sebab saya carik kat google search je semua. Err..  

22 kata-kata jiwang:

d_tieah said... BALAS

Huhuhu.. Sama sebagai rakyat Sarawak jak.. Hehhehe.. Daus kiutttt eh..

Entry Terbaru : Gambar Ashraf Haziq di Royal London Hospital

Anisa Hang Tuah said... BALAS

samasama cool!

labulabi said... BALAS

best eh mun pande main gitar.hehe.sapa mok ajar saya main gitar.hehehe.kelak upah 2 ringgit.hihi

Umie Artoqiemie said... BALAS

sihat tunang ktk .haha.

*Vivilicious* said... BALAS

heheh chubby la best! i like! eh..bukan like amir..deng mek chubby.suka!

sukasuki said... BALAS

pun xde bau bau bachang eh?hehehe

~AmyLiana86~ said... BALAS

suka daus..dia nakal..hehe

.izzati liyana. said... BALAS

haha. diet diet. kalau tak tumbuk sampai kempis. :D

ILA HonEyBuNNy said... BALAS

yala amni...

gambar lastu tu mmg nampak chubby..

mb hati tengah senang n happy tu..ehehhe

ainz said... BALAS

memang ade iras sikit..cuma muka daus kecik sikit dari amir..

aritu jumpe daus kat jom heboh..comel,la..kecik je orgnye..huuu..

Munna said... BALAS

yg lama tu ada gk la iras sikit2...tp chubby tu lain dh....ohho sedap peluk tu...hahahahahahaha tettttt

lieyyy said... BALAS

hahaha aah la, lebih kurang je muka :D

Prince Halilintar said... BALAS

ade iras2 jgk lar...

hehe..dah chubby eh..suh jogging la

Zura said... BALAS

xpe chubby2 pun amni tetap sygkan dia kan...hehe

aleen aiden said... BALAS

perghh,dah makin berisi!itu tandanye bahagia kot.keh3

Amni said... BALAS

Dear dtieah,
err... kiut kah? =p


Dear Anis,
heee,,,, yeahhhh!


Dear labulabi,
aiee... boleh2 kamek ajar.. free jak pun.. heheheh.... ganjaran, jadi photographer mek duak kawen...=p


Dear Umie,
kannnnn... ria sik gilak kedak ya kan masa kitak jumpa kan?


Dear SiS V,
aok.. kamek sik kesah chubby... nya yang risau... hahahha....


Dear sukasuki,
langsung tak de...=p


Dear amy,
iyer? hahaha,,, ngada2 jer lebih... eh? hahahha....


Dear izzaty,
aah.. dia diet skang... hehe...


Dear ila,
kannnnn.... senang sangat kot... tu la dia makin chubby... =p


Dear ainz,
heee..... memang kecik je orang nya...=)


Dear Munna,
amboiii.... hahahahhaha,.......


Dear lieyy,
heee...... pelanduk tak serupa..=p


Dear PH,
aah.. kalau sempat dia jogging... biasa keluar lepas zohor, malam baru balik.. tak sempat nak jogging....


Dear Zura,
tu laa.... tak kisah pun.. dia yang kisah... hehehe...


Dear aleen,
mudah-mudahan.. amin... =)

i'm ezza haniza said... BALAS

kalau ezza, biar dye chubby dr kurus kering...dia kurus lagi susah hati,mcm sakit je.

hani apandi said... BALAS

dolok pun kmk mike nya dua tok cousin ka.sbb muka hampir sama hee.

Amni said... BALAS

Dear Ezza,
amni pun tak kisah dear... hihi....


Dear hani,
heee.... sik sama sebenarnya... =p tapi ada certain style ya sama.. ya la jadi kedak sama.. eh? pa kata kmk tok.. sennag cita.. sik sama la.. hahaha

[sutera kasih] said... BALAS

hehe..ada iras2 ckit..

suruhnya mkn vco :P

Bui Junaidi said... BALAS

nendak chubby,hati senang ada tunang penyayang..spoting gk ya..hehe

alif haris said... BALAS

hahaha laki ni kalau makin chubby tu maksudnye bahagia :D

Newer Post Older Post Home