Thursday, August 11, 2011

Apa Yang Best Sangat?

Baru-baru ni ada promotion untuk facial dan sauna kat butik kawan aku kerja. Juga ada beberapa kawan bagitau kat beberapa tempat yang lain. Almaklum, raya dah nak dekat kan? Jadi promotion macam-macam ada. Tu buat aku teringat ngan perbualan aku, Altimet, DJ Fuzz dan PA Altimet masa mereka join Konsert Aizat kat Kuching hari tu. 

Masa tu kamu ngan tidur kat dalam bilik rehat yang sama. Lebih kurang macam ni la perbualan kami..

DJ Fuzz : Aku rasa aku nak sauna la balik nanti... 

Altimet : Kat mana? Aku pelik nape orang suka sangat pergi sauna tu..

PA Altimet : Bestt.. boleh urut-urut..

DJ Fuzz : Bestt... ko tanya perempuan kenapa pergi..

Altimet : Serius aku tak paham.. Bini aku selalu pergi.. tapi aku tak tau apa yang best sangat.. *tengok muka aku*

Aku : *sengih-sengih je*

PA Altimet : Tanya la popuan.... *tengok muka aku*

Altimet : Kenapa? Apa best sangat?

Aku : *baru nak jawab*

Altimet, DJ Fuzz, PA Altimet  tengok muka aku..

Altimet : Nak amik kesempatan sementara Amir tidur. Jap lagi Amir bangun dah tak boleh nak buli.. *semua gelak*

Aku : Masalahnya, kalau dia bangun, dia pun akan join korang buli sama...

Altimet : Iyer? Kalau macam tu, pe kata kita kawtim kenakan dia...

Aku : *gelak* gila jahat....

Lepas tu off topic. Tukar topic lain. Serius mereka tu baik orangnya. DJ Fuzz sampai je masa hari pertama kat Stadium, bila nampak aku(orang baru dia nampak) terus kenalkan diri. Altimet memang dah pernah lepas sebelum ni kat KL.. PA dia pun baik. Senang nak borak. Heyy... itu kenangan... Teringat Altimet bila baca tweet dia pagi tadi. Dia dengar lagu kamu kat XFM radio. 



Ada siapa belum dengar lagu TanpaMu by kamu (Amir Jahari)? Ada kat SINI. Selalu diputarkan kat XFM jugak.

7 kata-kata jiwang:

aliesha kirana said... BALAS

wah! amni pun dh berkwn ngan dorang eh. eheeheh.. best2. boleh kenal2 ngan artis lain. hihi

Umie Artoqiemie said... BALAS

best eh pat klaka ngan cdak.

si cantik sally said... BALAS

yo.....lame x singgah sini boleh tahan la lagu dia..hahahah..

[sutera kasih] said... BALAS

ok la ya..byk org sula kagunya ehh..hehe


p/s: boss sik keja, jd lom cek d pjbt huhu isok kalinya keja, mgkin dh sampey ya deng..

.sweet-ants. said... BALAS

nak mp3 tanpamu.... T_T

dUrRaNi said... BALAS

cak..hehe...lmk xsggh ctok eyh...
mek lbh ska pedi medi dr sauna..hehe...
line ctok byk knk block, lak mntk tlg dak umah dunlod lgu amir.. :)

Amni said... BALAS

Dear Ak,
err... tak de la berkawan.. just lepak sama je..=)


Dear Umie,
boleh la.. hehe.. sebab sidak sporting juak... =)


Dear Sally,
=)


Dear Syaza,
okey dear...=)


Dear zura,
alamak! Kena beli ngan maxis la.. huhu


Dear durrani,
hee,,, lagu nya cuma dapat beli ngan maxis jak deng,,...=)

Newer Post Older Post Home