Wednesday, August 10, 2011

Boleh Pengsan!

Malam ni kamu join memeriahkan rakaman Melodi Raya. Memang ramai giler la yang datang sampai sesak jadinya. Tau betapa bosannya kamu dalam keadaan yang sesak macam gitu sebab kamu memang cepat rimas. Tambahan lagi kamu memang agak pemalu orangnya. Nampak je macam banyak cakap kan? Err..

Habis je majlis, kamu call aku. Borak-borak sementara kamu tunggu Joe Lee kat bilik conference. Sebelum letak call, kamu cakap,

kamu : u know what?

Aku : yes?

Kamu : abg jatuh hati lagi pada sayang..

Aku : *pengsan*

Kamu memang. Suka buat aku tersipu-sipu. Tolong. Dah. Tu je nak citer. Matilaaa.. Ni pun nak citer kan..

8 kata-kata jiwang:

cik Beskod said... BALAS

wah.. so sweet heheh

Asyila Zainuddin said... BALAS

moge berkekalan ye.. :)

Ezy Chiaki said... BALAS

sgt comel!

Umie Artoqiemie said... BALAS

dah bangun dari pengsan ktk tek? ahha

Bidadari Syurga said... BALAS

semoga kekal hingga ke jinjang pelamin...

alif haris said... BALAS

hahaha .. pengsan bapa saat ?

Amni said... BALAS

Dear all,
heee... comel la korang ni... ada2jer... pengsan tutup mata jer encik alif.. tapi jantung laju jer.. hahaa.... terima kasih atas doanya bidadari syurga, asyila... juga yang lain-lain..=)...

♥ Dea ♥ said... BALAS

wiiwiittt..:P..

Newer Post Older Post Home