Saturday, August 6, 2011

Dah Paham Sangat Dah...

Kebelakangan ni banyak kisah cinta aku dan kamu yang mencuit hati aku lupa nak tulis. Gara-gara penangan sana sini orang kecoh pasal blogger yang sibuk canang kisah cinta masing-masing. Sikit sebanyak memang aku terasa.. Sebab aku juga menulis kisah cinta aku. Even orang tak kenal siapa aku, tapi orang mungkin kenal kamu. Nak buat macam mana? Memang blog ni atas permintaan kamu. Cuma aku sedaya upaya akan jaga privacy aku dan kamu.

Hari tu, masa kamu kat rumah Kay, kamu call aku. Tah apa yang mencuit hati aku, sampai aku gelak berabis. Lepas tu kamu cakap,

Kamu : Jap g, ada la dia citer kat blog tu..

Aku : eh, tak lah.. Orang tak terfikir pun citer..

Kamu : sayang.. Kita kenal dah berapa lama? Dah masak sangat dah la ngan sayang..

Sebab terasa kamu tak nak aku citer bahagian yang sweet itu, aku delete memori tu sampai skang aku tak ingat pe ke benda yang jadi masa tu. Haihh.. Seriuss.. Mood menulis kisah cinta ni slowly menjadi kurang. Kalau ada pun, mungkin sangat bertapis.

Kamu bagi Kay cakap kat aku. Blur kejap sebab tiba-tiba suara lain kat hujung talian. Lepas tu Kay nyanyi lagu Tanpamu (single pertama kamu) bahagian chorus..

Tanpamu, ku kan terlewat,
tanpamu, ku kan sedih,
kerana kau lah penyelamat,
dan akan sentiasa di hati...

LOL! Part ni aku bagitau aku nak cerita. Saja nak kasi jeles kawan-kawan aku yang minat Kay. ahakss!

Itu sahaja cerita cinta kali ini. Sila tidur semua. Esok nak bangun sahur awal kan. Yeah.. Selamat berpuasa semuanya.



P/s : siapa yang pernah masuk segmen di sini, tapi tak menang, sila tinggalkan fullname dan alamat anda. Ada sesuatu untuk anda sebagai penghargaan. Jangan risau. Saya takkan publish komen tu. *sigh

10 kata-kata jiwang:

i'm ezza haniza said... BALAS

hihihihihihi......jeles =____= kay kay kay :(

~AmyLiana86~ said... BALAS

amy pun xsuka mane citer pasal tunang amy sb takut org meluat.n takut jugak jd mcm elia n fahmi (apek)..huhu

.sweet-ants. said... BALAS

amni awak pernah cakap dgn hazama x? kalau ada nti pass hp kt sy ek.. :p

Yui_Wani said... BALAS

Alololololo...hahhaaaaa

Lamak dah sik singgah ctok eh. Gee gee...hahaa...xD

[sutera kasih] said... BALAS

mun ktk ada kaka ngn azri, berik number kmk ngannya hahaha

Umie Artoqiemie said... BALAS

mun da klaka ngan paknil.
berik no k. haahahaha.

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

nembiak kecik comey...ney deqja ney? lamak sik update belog...aok eh..suroh nya ator setting comment..kak vee still sik pat masuk comment (T___T).

Memey Baharom said... BALAS

kite tak suke lah jiwang2 nie ;)
tkot dikecewe kan ;(

amalina sahaja said... BALAS

Haha betul. sy pun.

encik beliau sy pun selalu ckp "eleh lepas ni nk tulis dekta blog la tu"

padahal tak terfikir pun.

Amni said... BALAS

Dear ezza,
hiks... ada sorang lagi yang jeles kat sini... =p


Dear Amy,
as long bukan public figure, no worries dear..=) hiks...


Dear Zura,
mati laaa... hahahahaha....... no phone?=p


Dear wani,
kannnnnn... lamak menyepi kitak... hehehe.....


Dear Yann Syaza,
sorang gik.. hahah.. ney no phone kitak?


Dear Umie,
berik no apa ya yang? hahahah,,,,
'

Dear Kak Vee,
aok.. ada mek madah ngan nya.. nya dah tukar bahagian kerja.. sia sikda tenet.. ya nya jarang online... hehehe....


Dear Memey,
hehehe.... kalau belum ready, baik jangan... =)


Dear Amalina,
kannnnnnnnnnn.....
suka tau dorang tu... =p

Newer Post Older Post Home