Sunday, August 7, 2011

Merajuk!!

Terjaga 2.30 pagi. Terus call kamu sebab kamu tak call sejak last call pulu 11 malam. Cam pelik. Err... Kamu angkat call, borak-borak tiba-tiba kamu berceramah panjang..

Kamu : 8, apa-apa terus terang k.. Kalau merajuk ke, apa ke, rindu ke nak cakap, cakap je.. Sebab kadang-kadang abang lupa nak cakap abang ngah buat lagu, belajar pasal muzik ni semua...

Aku : *blur* okey... Apa kena mengena? Orang fahamlaa...

Kamu : jangan nak sebunyi sayang.. Kan senang cakap kalau merajuk, cakap merajuk.. Kita kenal dah berapa lama sayang..? Kita da tiga tahun sama tau.. *ada lagi dialog ni*

Aku : *tiba-tiba teringat status kat twitter dan tergelak* abang baca status kat twitter ke?

Kamu : aah... Sayang jangan nak tipu abang...

Aku : allah.. Abang.. Tu orang main-main merajuk ngan blogger yang ada LiveProfile la.. Dorang kat timeline tu pun tau.. Siap reply lagi... *gelak berabis*

Kamu : eh? Ye ke?

Aku : iyerlaaaaa.... Haishhh....

Kamu : eh! Apa la abang ni fikir bukan-bukan...

Aku : tu sebab orang nak beli HTC tu..

Kamu : tak nak sama BB ngan abang ker? Banyak kelebihan BB ni semua..

Aku : tak nak...

Kamu : nak ada dua hp ker? Tak payah laaa...

Aku : alaaa... Tu satu tuk online je pun.. Abang boleh jer..

Kamu : abang lain..

Aku : abang perasan tak abang selalu tak dapat get through masa call orang? Tu yang orang nak ada dua hp..

Kamu : hem... Okey...


LOL! Gara-gara status aku cakap merajuk, kamu ingat aku merajuk ngan kamu. Adohaiii.... Dah kurang sikit keterujaan nak ada hp baru.. Banyak benda lain yang lebih penting buat masa sekarang.. Mungkin 2 3 bulan lagi, baru nak dapatkan HTC tu..

27 kata-kata jiwang:

Heidi Shafiq said... BALAS

hahaha.. sweet.. :)

Yui_Wani said... BALAS

Hahahahaaa.....percuma jak nya susah hati. xD

marinahunny said... BALAS

selamat berpuasa amni..baru nk wish hehehehe

Amni said... BALAS

Dear HS,
heee... =p


Dear Wani,
kannnn... rugi jak susah ati... hehehe....


Dear kak marina,
thanks kak... selamat berpuasa jugak... =)

~AmyLiana86~ said... BALAS

nakal......

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

hehe..sweet sweet..

Asyila Zainuddin said... BALAS

haha.. salah faham yg comel! :D

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

jgn merajuk...kelak muka cpt kedut..hehehehehe...ilang cute lak..
aa..aa..aa...simpan duit ya..simpan pakei kawen =0).

labulabi said... BALAS

dalam list ya.hehe.p mun x make bil mcm x berguna jak henpon mahal2 camya. pake jak la xpress muzik.hihi.

Prince Halilintar said... BALAS

so sweet..=)

Bui Junaidi said... BALAS

kmk maok HTC juak eh..hehe

peachippo said... BALAS

heheeh..sweetnye,
nak ade abg jugak laa...
at-10-tion 2x!
sape nak jadi abg saye?!! hehehhe :P

miss Fyqa said... BALAS

sweet la.. .. nk hak beli phone baru..tapi kena pikir byk kali..hehe

Fyqa tag Amni join segmen makanan berbuka tau

http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2011/08/segmen-ramadhan-jejaka-terhangat.html

Zura said... BALAS

elakkan salah faham...:)

Memey Baharom said... BALAS

auwww , so sweet lah couple nie . jealous ! hihiih

Amni said... BALAS

Dear Amy,
tak sengaja..=p


Dear paani,
hahahaha.... =p


Dear asyila,
hiks.... memang selalu jadi gitu.. sib bek tak gaduh kan? hee...


Dear Kak Vee,
aiee... ney da majuk ya... hehehe....


Dear labulabi,
hee.. kann... ya kmk duak pakey bil n subscribe internet... hehe


Dear PH,
hahahah.. lelaki pun cakap so sweet...=p


Dear Kak Bui,
kan kakk... best ooo... hemmm... sik tauk la bila mek nak dapat.. huhu


Dear peachippo,
hehehehe... kat sini tak ramai laki baca.. =p

i'm ezza haniza said... BALAS

amniiiiiiiiiiiii ....sorry ...salah info laaah pulakkk! sorry tawwww!

.sweet-ants. said... BALAS

ala beli la bb. sy pon tgh usaha nk beli bb ni..

Wahida said... BALAS

Assalam, sis. Berkenaan cara nak komen dekat Wydaz.com, sis tulis komen dekat petak kosong kat bawah post saya tu, then tekan "Post as". Kat situ sis leh pilih nak guna akaun pe untuk post, samada guna Twitter, Google ID, FB account and etc. :D

[sutera kasih] said... BALAS

bgs ka HTC deng?coba review lok hehe

oshinz said... BALAS

nak pakai HTC jugak?!!! hehehe. amboi ambik berat betulla ur fiance tu. =)

ILA HonEyBuNNy said... BALAS

hehe

itu tandanya dia sayang kamu...asal merajok si dia pujuk yer..ehhehe

lain kali wat2 je merajok amni..ehhehe

.izzati liyana. said... BALAS

ecehh..haha. tahu cuak. lain kali, buat dia makin cuak. ngeh3.

dLa Suri said... BALAS

untg la ade org nk pujuk, :P

alif haris said... BALAS

ehem2 .. :)

aliesha kirana said... BALAS

hhaahah die perasan pulak..kui3!

Amni said... BALAS

Dear all,
sengih-sengih je baca komen korang... hihihi... salah faham yang bukan sengaja.. eh.. next time kena tulis status hati-hati.. haha...

Newer Post Older Post Home