Tuesday, August 16, 2011

Tunang Artis? Hemm...

Oh ya! Makcik dan cousin aku yang pegi KL sama ngan aku dan mak aku sebenarnya tak tau siapa tunang aku. Seriussss? Yerr.. Serius. Kebanyakan keluarga besar aku cuma tahu nama tunang aku, Amirulllah dan mak aku panggil dengan nama Amir. Jadi, bila malam kamu hantar makanan untuk sahur tu, memang terkejut la mereka.

Makcik : laaa... Ingatkan siapa tunang cik ni.. Rupanya amir..

Aku : hee..

Cousin aku : yer la kan.. nama tunang akak tu amir.. Tak pernah sangka lak amir Amir AF9.. Serius masa dia nyanyi konsert tirai tu.. Bangga giler jadi orang sarawak.. Suara dia sedap..

Aku : *sengih*

Makcik : achik sampai tak tahu nak amik makanan apa.,

cousin aku : t balik nak bagitau adik, kita buka puasa ngan artis.. *gelak-gelak*

Ada-ada je makcik dan cousin aku. Mereka memang kuat gurau. plus mereka memang minat suara kamu.

Bila ada yang tanya, best ke jadi tunang artis? Aku cuma mampu gelak je. Kamu sendiri tak pernah rasa kamu artis. Inikan pulak aku. Hidup sama je macam dulu. Beza cuma sekarang lebih ramai kenal kamu berbanding dulu. Kalau nak cakap peminat? Dari sebelum kamu masuk AF pun kamu ada peminat sendiri. Itu sahaja.

P/s : raya tahun ni aku dan kamu ada 2 pasang baju sama. Coklat dan hitam. Yeah!

13 kata-kata jiwang:

Anne said... BALAS

Iboh lupak amik gambar baju kaler sama k dik :)

nurkaloi said... BALAS

wawww !!! hee terbaik...
salam ramadhan
and selamat hari raye

boleyh kann...tak lame lg daa nk raye ekeke

Anisa Hang Tuah said... BALAS

amni.

im

happy

for you.,

darling

Dr. Amirah said... BALAS

Kamek pun kaler hitam juak!yeay! kak amni kelak singgahlah rumah ninek kamek kelak ngambik gambar sama juh!hihi

Umie Artoqiemie said... BALAS

tunang retis.. wewit..

Sr. Maryam Fatanah said... BALAS

hye there amni..lama giler tak singgah blog kamu..haritu rase nye bila sy bukak kamu private kan ye?? sedeyh..

.sweet-ants. said... BALAS

lepas ni WIFE retis. wiwit!

~AmyLiana86~ said... BALAS

artis ke sama jer kan..hehehe...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

alaa wani xdak baju raya lagi ;(

Memey Baharom said... BALAS

suara amir bestt ke ? dulu dia selalu kene kritik kan ?

nunama said... BALAS

hehe comelnye korang. Humble je. Semoga istiqamah. Semoga korangnya hubungan sampai ke syurga. Amiin. :)

Amni said... BALAS

Dear ALL,
thank u so much! ni nak lari laju-laju ke blog korang... hehehe

Zura said... BALAS

byk dugaan bile jd org glemer..harap amni boleh tempuh ngan tabah n sabar..

Newer Post Older Post Home