Saturday, September 24, 2011

Save The Last Dance For Me

Aku tahu, ramai yang mintak kamu cover lagu Rolling In The Deep lepas kamu perform kat Konsert di Kota Kinabalu, bersama dengan Aizat Amdan bulan Julai hari tu. Tapi kamu pulak macam nak mengelak dari buat cover song tu kan. Risau juga kalau kamu tak nak buat cover song tu sebab nak jaga hati aku. 

Jadi, dua hari lepas, aku cakap kat kamu,

Aku : Abang nak buat cover song kan? Buat la Rolling In The Deep.

Kamu : oh! boleh!

Tengok! Terus setuju. Selama ni lagu apa pun yang aku mintak, mesti kamu susah nak buat. Kamu cuma akan buat kalau kamu rasa nak buat je. Itu kamu. Kalau kamu nak nyanyikan aku lagu pun, kamu cuma akan nyanyi bila kamu betul-betul rasa nak nyanyi je. Kalau aku mintak? Memang tak laaa..... Bukan macam di awal perkenalan. Err.. bukan mengadu. Jadi sebenarnya bukan lah best sangat dan belum gerenti kamu nak nyanyikan untuk aku sebelum tidur. 

Jadi lepas cakap, aku terus lepak baca news paper. Terbaca yang Tan Sri Najib Tun Razak minat lagu Save The Last Dance For Me. OMA! Serius itu pun lagu fav aku jugak. Terus call kamu dan-dan...

Aku : B, tau tak.. Tan Sri Najib Tun Razak pun minat lagu Save The Last Dance For Me... Wah... sama la ngan orang.

Kamu : Iyer? *tapi cam tak de perasaan jer*

Aku : Buatlah cover song...

Kamu : Malas lah.. Abang nak carik video yang boleh rakam dengan lebih kualiti. Tu nak main dengan band nanti lah..

Aku : Okey.. *kecewa*

Sebab kecewa, aku tak boleh nak tidur. Sedih seyhhh.... bukak twitter. Sekali kamu ajak aku tweet. Hilang sikit rasa kecewa. Lepas tu aku call. Kamu soh bukak twitter sebelum tidur. Tiba-tiba... 


Terus cepat-cepat bukak link. Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa...........













p/s: Suka tau buat orang macam ni. Tapi tu lah kamu. Penuh dengan kejutan. Thanks dear... *Wink*

p/s : tengok muka kamu. Sejak guna VCO, muka dah makin licin.. Dan, kurussss sikit... =D

10 kata-kata jiwang:

missSenget said... BALAS

terus tido ngn senyuman kan??


kehkehkeh... :)

sweet..!

IEQAH said... BALAS

alaa so sweett.ieqah pulak senyum meleret..

salam perkenalan..ieqah follow sini jugak..keep in touch..

ps:kita sukaa laa you :)

Hanis MY said... BALAS

Wow pengsan! Sweet sgt...and romantic too... Akak pun suka lagu tu...cover version kamu pun super duper best!

Thanks dear..hugs! Nak jumpa amni gak!

Anne said... BALAS

yup..nice. nengar mlm tadik jak:)

nabilah_2908 said... BALAS

tumpang senyum....sweetnya couple ni... ;)

anamizu said... BALAS

wahhhhh sweetnye..
salam kenal dr cik ana :)









cik ana.

Kartini said... BALAS

amboi.. cewit muyit nye dua olang ni. salu dpt kjutan ye. hehe

Namee Roslan said... BALAS

whaaa, best gila tunang suara sedap n cool! :D

[sutera kasih] said... BALAS

awwwwwww sweet eh ktk duak tok..msti ktk tido dgn lena kan :)

Bui Junaidi said... BALAS

sweetnya..kacak da sora amir..*_*

Newer Post Older Post Home