Saturday, January 21, 2012

VCO Catalyst

Hari tu borak-borak dengan kamu,

Kamu : Tau tak sampai je KL hari tu, kawan-kawan tegur dah makin kurus, dan muka pun dah agak licin.. dan berseri.. wahhh,,,,,

Aku : Serius?

Kamu : Pastu dorang tanya pakai apa... hahahhahah...

Aku : cakap tak makan VCO?


Tu kamu cakap. Sekarang masuk bulan kedua kamu amalkan Virgin Coconut Oil (VCO). Sebenarnya memang banyak testimonial pengguna VCO yang memberi komen positif. Tapi biasalah kan. Lain orang lain hormonnya. Jadi, masa yang diambil untuk memberi kesan positif bagi setiap orang memang berbeza.

 Pengguna VCO 1 : "Kulit semakin halus....."



 "Pengguna VCO 2:  Saya guna tu, ada kawan pejabat tanya, kenapa muka macam makin berseri dan licin.. Guna foundation apa? Dari tahun lepas guna Simplysity, tak de pulak yang cakap muka berseri. Tapi bila amalkan VCO hampir sebulan, ada juga yang perasan perubahan muka yang semakin cantik... Lepas tu ajak tunang makan VCO jugak, dia pun cakap muka kurang berminyak dah.. Biasa kerja kat site ni berpanas... "





Pengguna VCO 3

Ini antara komen yang aku print screen. Kalau jalan dari satu blog ke satu blog, akan jumpa ramai lagi testimonial pengguna VCO. 

VCO bukan saja baik untuk kulit, tapi VCO juga baik untuk yang lain-lain seperti,
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur,


Untuk info lebih lanjut, boleh rujuk ke
http://catalyst2u.net/

Harga, RM39.90 (Semenanjung Malaysia), RM43.90 (Sabah/Sarawak) 


Kalau ada yang dari luar nak beli VCO,

Postage  ke Semenanjung, RM9.00
Postage dalam Sarawak dan Sabah, RM6.00

Aku bagi harga postage tu untuk pembelian SATU hingga TUJUH unit VCO. Kalau beli SATU aku bagi harga tu, kalau beli TUJUH pun harga tu postage nya.  

Macam mana nak order dan nak tanya soalan? Hubungi, aku Agen Catalyst Kuching, kat talian 016-8789437. Terima kasih. 

53 kata-kata jiwang:

d_tieah said... BALAS

Apa ya??? Pil ka??? Mun nya cam vitamin C (manis) mok lah kmk try.. Hehehe..

Amni said... BALAS

Dear d_tieah,
nya ada dalam bentuk kapsul, ada dalam bentuk minyak juak.. nya sik manis... nya sikda rasa papa mun dimakan... =) bah, sila lah try.. nang bagus la.. =)

Prince Halilintar said... BALAS

wah dah licin dan berseri2 ye...=)

cik Beskod said... BALAS

wah.. best da jak eyh... mok juak try tok huhu....

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

mok try tapi fulus x da.Mun mek maok kelak mek call ktk k.Ada juak kwn mek pakei tok maok licin mukanya.Jerawat pun makin kurang dah diat kmk.heehee

erolnukman said... BALAS

wahhh...cam bagus jak..mok try tok.camney nak order dari ktk?
mun mcm kmk yg dah kurus tok,adakah btmbah kurus dan cekedeng??hehehe...

Bui Junaidi said... BALAS

amni..line tenet prob..tok dh ok ya dpt merayap..hehe

vco ya kapsul kah..adoh2 mun pil2 or kapsul kmk x dpt..mun air ok..

.sweet-ants. said... BALAS

baru guna, hope jd mcm yg komen2 tu..insyaAllah ;)

ILA HonEyBuNNy said... BALAS

yeahh..

ila mmg suka VCO.....baru tadi ila order 3 kotak...

kulit akan jadi licin..

amni..baru tadi ila promote dkt kwn baik ila..dia susah nak beli2 suplimen neh..xtau cmna dia boleh terbeli bila ila ajak beli vco..ngeh3..

anamizu said... BALAS

cik ana pun dah try..
dan alhmdulilah berkesan :)






cik ana.

labulabi said... BALAS

cam best jak produk ya.bleh coba tok.terutama untuk kegunaan nak no 3 ya.hihi.wokeylah kelak mun berminat ada kmk call.sampel percuma ada sik.hehehe.

sailaaf said... BALAS

oh...menarik jugak...boleh la try..

Namee Roslan said... BALAS

eh kena try. banayk testimoni postive ! pernah x org kena kesan sampingan ??

miss N said... BALAS

amni ... mcm mana nk beli vco nihh? bila baca amni punya post nihh , rasa berminat nk try lahhh :)

Etong said... BALAS

wahh mcm best ja :)

amy syahirah said... BALAS

dah lama dgr yg VCO ni bgus . tapi i mkan EPO . bgus jgak kot . function die nk dkat sama mcam VCO .

[sutera kasih] said... BALAS

weeeeeee...malu testi kmk ats ya :P

tp vco nang bgus utk haluskan kulit..kmk dh try & rasa so berani kata la :)

nurkaloi said... BALAS

kaloi pun penah try
tp cam tak nmpk sgt hasil
mgkin kaloi tak amalkan sgt kowt hehe

ch000tz axoera said... BALAS

hehehe kira kulit kembali virgin lah ni eyh hehe...thx for dropping tadi ..;')

khairunnisa ♥ said... BALAS

salam, amni, kami belum try lagik..kelak kmk order darii ktk mun kmk balit kuching k ^_^

Izzatie said... BALAS

ramai betul kan orang makan ubat ni sekarang . mesti bagus betul :D

Nieda said... BALAS

Salam singgah. Pertama kali tiba di sini.

miss inna said... BALAS

rasa mcm nak cuba pula VCO nie..harap2lah dpt bg perubahan yg baik kat kulit muka inna..^^

Hanis MY said... BALAS

akak pernah makan yg cecair mesti yg versi ni lg senang kan.. balik mesia bolehla beli...

Zura said... BALAS

komen positif..sure mmg baik..nk try sbb boleh kurangkan senggugut..

Mama Gee said... BALAS

tunggu masuk bonus..mama nk terai gak..nk cantik!

Yumida said... BALAS

munnya kapsul..brapa igek kt dlm..now, mek mamam ST Beauty jak. bok try juak. be4 tok mamam EPO. mun ngasi mok juak try.

Nur Syazana Mohammed Sani said... BALAS

zana dah lama tahu pasal VCO nie . perna juga pakai . tapi stop sebab masa tu malas gile na amek supplemnt tambhn . tapi maybe zana na pakai balek kot . na kurus . na cantik :DD

http://syazanasani.com

Liyana said... BALAS

amni, versi cecair punye tu bape rm ek? nk order 3 botol sekali blh dpt free postage tak? hihi

x blh telan le kapsul tu, tcekik, siap cucuk dgn jarum nak amik isi dalam je, haha

liyana_adz@yahoo

Amni said... BALAS

dear kak liyana,
harga sy jual sama utk liquid tu kak.. Bulan oktober ni 39 gak.. Free postage tak dpt kak, tp sy boleh kurangkan harga postage... =)

Amni said... BALAS

Dear @d_tieah,
nya supplement deng...=) try jgn sik try...

Amni said... BALAS

Dear @Namee Roslan,
tak pernah lagi dengar kesan sampingan dia dear... tapi lain orang memang lain la kesan postif nya... insha allah, tak de negatif so far.. =)

Amni said... BALAS

Dear Sis@Liyana,
harga sama dear.. free postage? hiks.. SMS saya yer..=)

Coffee Girl said... BALAS

maok! maok! try sebotol lok

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

maok kak vee try juak kelak..=0)

beautiful_rose said... BALAS

bila baca testimoni ni,buat aku rasa nak try pulak.nak pulak bab cept hilg selsema tu.sebab aku kerap kena flue.plg best tang mengurangkan berat badan...hehehhe

amni,nanti free buka YM tau.aku ada antar msg nak tanya pasal suplemen nie.... =)

fiezah91 said... BALAS

wohoo,nya macam ne deng. pil ka?

eVa said... BALAS

mek tgh amall.. hehe.. nggu sebulan bok mek komen.. hehehe.. tp nampak perubahan dekat muka mek kohhh.. lak mdh.. haha..

Run Away said... BALAS

sy baru pestime dengar...bagus kan ada prod mcm ni...

Run Away said... BALAS

sy baru pestime dengar...bagus kan ada prod mcm ni...

zahidahwahid said... BALAS

boh pening palak...boh confuse...
tok blog personal kmk: http://www.zahidahwahid.com
tok bloglist n contest kmk: http://msantz.blogspot.com
nak lamak2 dolok dah sik ada gik...habis kenak hack...T_T

boleh polah cash on delivery ka??

Tina Johari said... BALAS

yey. x sabar mok tunggu nya sampei ke tangan kmk! awwww

PinQib said... BALAS

nak habis gune produk muke skrang br fkir nak order VCO =)

Luna Shoppe said... BALAS

Salam. Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

eVa said... BALAS

muka kmk makin berseri.. kaler pink2 n kin cerah puteh jak muka mek koh.. tp mesti byk minum aek

titiey said... BALAS

ade x khasiat tok lebatkan rambut?huhu

Amni said... BALAS

Dear titiey,
ada produk untuk rambut.. boleh call or SMS saya kat no tu k..=)

NM02 said... BALAS

salam kenal

singgah sini terus follow

kalu sudi, jom join dan follow saya pulak

maceh

^_^

- saya dah lama nak order, tapi asyik tak menjadi. ini yang kotak dia ada kaler merah tu kan? dah kenal tuan blog ni, senang la, boleh ke order ngan awak? -

Nanan said... BALAS

mcm best jak produk tok. ada gmb nya sik? nya liquid ka kapsul?

Amni said... BALAS

Dear NM02,
boleh je sis nak order.. ni kotak dia color putih.. ada merah.. insha allah kejap lagi singgah blog sis.. thanks follow..=)


Dear Nanan,
nya dalam bentuk liquid ada, kapsul pun ada dear.. dua-duak ada.. =0 kelak kmk berik link untuk gambar k.. =)

Nanan said... BALAS

kmk dah cek website ya. kmk mcm bminat ngn kapsul n hair revitalizer ya :) harganya brapa oh?

Amni said... BALAS

dear nanan,
harga utk hair produk ya, duak-duak 43.90.. =) apa-apa utk tauk lbh lanjut, ktk sms kmk or email kmk k.. No hp ada kat atas ya.. Email, amnicatalyst@gmail.com

aleen aiden said... BALAS

vco ni makin popular! hu3

Newer Post Older Post Home