Wednesday, January 25, 2012

I LOVE U!

Siapa cakap kalau dapat pasangan yang suka nyanyi ataupun penyanyi ni untung? Hoh. Macam makin malas je nak nyanyi. Kecuali kalau kebetulan masa tu dia practise.

Duluuuuuu.. dulu.. dulu... tiga tahun lepas, aku pernah mintak kamu dengar lagu Plain White T's- 1,2,3,4. Tapi macam-macam kamu cakap. Tak best la apa lah.. Aku soh kamu dengar lirik dia, kamu still tak nak.

Entah macam mana, one day masa join Program Kembara Hijrah pada tahun yang sama, dekat bintulu kamu bagi aku beg porch. Dalam tu kamu letak lirik lagu Plain White tu. Hamboiiiii... Cakap tak suka, susah la apa semua kan.. Tapi masa rehat, balik-balik lagu tu yang kamu nyanyi. Ha sudah. Dengan kawan-kawan nak. Tapi depan aku betul-betul, memang tak la. 

Sampai malam tadi, tiba-tiba masa balik study kamu cakap kamu nak nyanyikan sesuatu. Woha! Lagu fav aku. Dan dah jadi lagu fav kamu jugak. Baru tahu. Mula-mula rasa macam biasa je. Bila tengok sendiri video. Rasa nak tengok lagi, lagi dan lagi. Hilang dah Plain White T's dalam lagu tu. Suka-suki je kamu goreng yerk? Hiks.. So sweet honey!


Come! Here we go! Plain White T's - 1, 2, 3, 4 cover by Amir Jahari


Muka dan resdung dah better dari dulu sebab amalkan VCO. Yeah!

5 kata-kata jiwang:

Namee Roslan said... BALAS

sweeet gilaaa ! suka suka suka. :) untung amni. hehe

[sutera kasih] said... BALAS

kmk prasan tweet ktk duak lam tadikkkk..sweet ktk duakk ohh hehe

Hanis MY said... BALAS

the bestest couple ever... wahh vco mmg hebat!

Zaza Khadri said... BALAS

suwittt. hehehe

mOon jOhari said... BALAS

dari dulu sampai sekarang mmg suka sangat suara amir jahari...

untung la amni ~~~ <3

Newer Post Older Post Home