Wednesday, January 25, 2012

Kepayahan Ini Terlalu Sedikit

Apa kata KOSMO hari ini.



Apa kata Aizat Amdan pula, 


Ini cuma secebis dari suatu impian. Mujur KOSMO tak ceritakan semua. Tapi itu kenangan. Bukanlah family tak mampu nak tanggung. Cuma kamu sejak lepas SPM lagi memang lebih senang cari duit dengan usaha sendiri. 

Bukan jugak aku tak menyokong kamu. Malah, kawan-kawan di sini menjadi saksi kan? Ztie, Sis Vivian, Flo, Cikgu Erol, Encik Labu-labi, Dila, Kila, Ainz, Nabilah, Tia, terlalu ramai yang sentiasa di sisi se awal blog ini wujud. Malah mereka jugak yang membaca luahan hati aku saban hari. Terima kasih semua. 

Dah dah. Tak nak kenang. Boleh buat aku menangis padahal kepayahan itu cuma secebis untuk aku. Masih banyak lagi yang menanti dihadapan. Cerita dulu, semua pun aku dah simpan dalam draft.. Kerana tak semua akan faham kita kan? 

Serius aku sebenarnya nak tutup blog ni. Insha Allah, sooner or later blog ni aku akan tutup jugak... 

9 kata-kata jiwang:

labulabi said... BALAS

yalah bukan senang nak jadi senang nak.tapi berkat dan usaha serta sokongan InsyaAllah amir pasti berjaya.nak tutup blog!! kitak dah pikir abis ka amni.sokong industri muzik negara kita.hapuskan cetak rompak.yeahhhh.

Anne said... BALAS

keep it up Amir! Kitak boleh.

Dik, iboh ditutup blog tok ehh.

d_tieah said... BALAS

Tanpa usaha kita sik kan berjaya.. Dan bukan usaha mun sik hadapi kesUSAHAn..

Namee Roslan said... BALAS

hihih, kita baca semalam paper ni utusan rasanya. ada cite pasal amir. gambar tu yg ni gak. :) good luck amir :)

Liyana said... BALAS

nt dh sng, mesti senyum bila igt blk kepayahan yg terpaksa ditempuh :)

nk tutup blog? kenapa? x pyh la... syg la...

nabilah_2908 said... BALAS

sedih pulak bila baca part bermalam di surau tu..

tp part yg best...dia ada sebut tetang tunangnya...bagus lah berterus terang.. :)

kenapa la perlu tutup blog ni..? huhu..bnyk cerita kat sini..tak sayang? ;)

Amni said... BALAS

Dear Encik Labulabi,
hahahaha.. blog kmk sikda, tetap industri negara berjalan lancar.. hehe.. btw, thanks.. =)


Dear Kak Anne,
hehehe.. rasa madah ngan kmk gik.. kelak soh nya baca.. hehe.. thanks kakak.. kmk rasa nak tutup.. tapi sayang juak sebenarnya.. tgk keadaan kedak ney..


Dear Tiah,
thank you..=)


Dear Namee,
oh. ada kat utusan yer semalam. yang ni kat kosmo.. hehehe.. sama kot mereka amik gambar...


Dear Liyana,
insha allah.. mudah-mudahan nanti hidup senang kan.. hehehe.... thanks sis...


Dear Nabilah,
sebab banyak cerita tu la nak tutup.. hehehe.. thanks sis sebab selalu kat sini.. =)

ztie said... BALAS

Kenak nak tutup blog ndah tok. Aieee. Sikpa2. Kamek org sentiasa di sisi

Terbang Bersamaku said... BALAS

pasal berita nie sy ade terbaca jugak..
P.s:-amni jgn lah tutup blog...=(

Newer Post Older Post Home