Monday, October 3, 2011

Dilema Seorang Kekasih~


Esok pagi. Yer, esok pagi, 4 OKTOBER 2011, kamu jadi tetamu untuk Malaysia Hari Ini di TV3. Biasa dia akan hujung rancangan kan akan dipanggil untuk tetamu jemputan tu. Alamakkkkkk... dilema ni. Aku masuk office pukul 8.30 pagi. MHI sampai pukul 9 pagi. err... boleh tak aku masuk lambat sikit boss???





klik pada gambar untuk mengundi. Siapa tak pernah lagi dengar, meh KLIK SINI. Ini salah satu. Recording untuk Muzik-muzik minggu ni atau minggu depan akan keluar.... 


Terima kasih semua yang sangat supportive!



p/s: Itu semua tweet manager kamu, Joe Lee

11 kata-kata jiwang:

anamizu said... BALAS

wahhh jd tetamu MHI!
teruja! teruja! teruja!
selamat segalanya ;)



luv,
cik ana.

Anisa Hang Tuah said... BALAS

cayalah!

aliesha kirana said... BALAS

wah!!! bestnyeee! ehem amni.. tgk kt ofis la. heheeheh~

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

Yes.Dapat diat Amir esok tok.Kedong dah cuti.haish.Haha.

Kathy Tuah said... BALAS

dpt nangga esok ^^

Namee Roslan said... BALAS

suara kamu sangat hebat. saya dengar ulang2 dan kagum dengan suara dan lagu tanpa mu tu. :) tahniah buat amir dan amni :)ill vote for him. for sure :)

Hidayati Farhan said... BALAS

phewittt, tunang masuk skali x dlm MHI tu? hehehe

amni, kita nak jemput awk pi majlis kita nnt, klau awk senang. dtg yeeeee

beautiful_rose said... BALAS

wah..kemain semanagt lagi ko sejak akhir2 ni kan.

lama aku tak ke sini amni aku rindu nak blogging lagi tapi entah kenapa aku selalu je rasa macam tak ada masa.

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

Suara Kamu nang kacak abis ;)

sally said... BALAS

xsempat juak ngga dh lam opis...huhuhu..

nabilah_2908 said... BALAS

tak tau lak...kalau tau..leh gak layan kt TV on9...huhu... :)

semalam...dlm tgh hari...ada keluar lagu ni kt Hot... :)

sy pun suka lagi..lagi2 part akhir..

la..la..la....suka..!! (^_^)

Newer Post Older Post Home