Tuesday, October 4, 2011

Takut~

Sebahagian komen di twitter selepas menjadi tamu di Malaysia Hari Ini, pagi tadi,










Terlalu banyak pujian buat aku jadi takut.

p/s: mode: rasa nak tutup blog sebab takut...

8 kata-kata jiwang:

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

Faham mek rasa kitak ya deng.Bila orang yang kita sayang jadi perhatian mesti kita akan rasa takut sampei sik sanggup jumpa sapa2.By the way chill k.Insya Allah x da papa. :)

Oshin said... BALAS

jangan mcm tu amni..pastikan amni jadi seorang tunang dan pasangan yang menyokong serta menyedarkan mirul supaya x alpa dengan pujian :)

Anisa Hang Tuah said... BALAS

jangan takut.

:)

Cik Shiqa said... BALAS

wowww.. amazing.. nk puji jugak.hehe

amni jgn takot.. teruskan sapot amir :)cayok

♛ Dea ♛ said... BALAS

tkt apa kah??..:)

Munna said... BALAS

tiz zaqiyah ttp twitter sbb tlalu byk pujian n takut jd riak =)

ainz said... BALAS

huhu..rilex2..pujian membina tu,dear..takyah la sampai tutup blog.. ;)

Namee Roslan said... BALAS

jangan tutup blog cuma mungkin boleh limitkan cerita pasal kamu n amni. sbb org luar ni kita taktau. amni tulis pasal kehidupan amni dan issue semasa selang seli kan dgn kisah kamu juga. :) amni pun akan jd public figure juga. :)

Newer Post Older Post Home