Tuesday, October 4, 2011

Moga Menjadi Peransang Di Masa Hadapan~

Dulu kamu pernah down yang teramat. Bila kamu ditanya oleh DJ Radio Era bagaimana penerimaan aku semasa kamu digugurkan, kamu cakap aku COOL. Tergelak aku. Hanya Tuhan yang tahu. Aku perlu kuat untuk kamu jadi lebih kuat. Moga semua pujian menjadi perangsang dan galakan untuk kamu terus berjaya dan menjadi insan yang lebih baik. Insha allah. Amin. 

Sebahagian kecil yang aku print screen dari facebbok,







p/s: Aku cakap je memang macam nak angkat tunang sendiri kan? Tapi dengarlah sendiri di You Tube. Search Amir Jahari. 

p/s: terima kasih teman blogger yang dari dulu aku blogging, sentiasa menyokong, menasihati, memberi semangat kepada aku dan kamu. Terutama sekali semasa kamu di AF dan selepas kamu digugurkan dari AF. 

p/s: aku bukan takut kamu glamour dan ramai peminat. Aku takut untuk menulis lagi. What should i do?

3 kata-kata jiwang:

aliesha kirana said... BALAS

smgt ya amni! jgn la takut utk menulis yaaaa. dgn penulisn kamu bkin amir tmbh kuat.

eeir said... BALAS

waaa! comment mek da juak. hihi. he's talented! really. iklas dari hati :)

Namee Roslan said... BALAS

:) tapi kalau nk hati2 jangan menonjol sgt mcm khairul fahmi n elia tu . sbb yang dengki ramai. dugaan untuk amni n amir nnti.

Newer Post Older Post Home