Tuesday, October 4, 2011

Bercampur-baur!

Aku menulis ni dengan tangan terketar-ketar. Dari tadi rasa hati berdeabr-debar, cakap dengan senior rasa nak nangis. Minggu ni memang banyak submission. Banyak jugak urusan yang perlu dibuat. Hai hati.. Dari pagi macam ni, kenapa?

Cakap dengan kamu masa makan lunch hour tadi,


Kamu : Pergilah makan...


Aku: Tak de selera. Rasa nak nangis...


Kamu : Kenapa ni.....


Aku : *&())^%$#@@(((()(%$#&


Kamu : Alaa.. sabarlah.. dugaan kan bekerja...


Aku : Yerr... rasa nak nangis pulak..


Kamu: Hari ni abang belanja nak? Pergilah makan KFC ker, McDonald ke.. 


Aku : Tak nak...,.


Kamu : Alaaa.. janganlah stress sampai tak boleh makan... pergi k... Abang belanja.... 


Aku : Hemm...


Kamu : Janji?



Tapi aku tak pergi pun. Temankan kawan beli jumper sebab enjin kereta dia tak nak start. Lepas solat, hati tenang sikit. Tapi sekarang, perasaan tu datang balik.

Kenapa? Astaghfirullah.....





p/s: orang tua kata, kalau hati berdebar-debar tu sebab ada orang cakap pasal kita. Ye ker?

4 kata-kata jiwang:

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

amni! sy baru balik dr kuching!

aliesha kirana said... BALAS

bykkan bersabar eh amni. doa byk2 pada Allah, bg ditenangkan fikiran.

~AmyLiana86~ said... BALAS

sabar yer..

Namee Roslan said... BALAS

em kenapa eh ? sabar k amni. zikir dalam hati banyak2.

Newer Post Older Post Home