Tuesday, October 11, 2011

Tak Tau Nak Jawab Macam Mana...

Errr..... ada ramai tanya, aku ni siapa sebenarnya dengan Amir AF? Ada jugak yang tanya, aku ni apa hubungannya dengan Amir AF? Aku kawan ker? Mungkin jugak ada yang ingat aku ni peminat fanatik sampai dalam blog ni banyak cerita pasal Amir AF...

Hemm... nak jawab pun segan. Kang orang cakap aku nak promote diri plak kan? 

Jadi, kawan-kawan, tolong jawab bagi pihak aku boleh?

Ini Virgin Coconut Oil (VCO) dalam bentul kapsul yang selalu orang order dengan aku. Dalamnya ada 60 biji kapsul. Sehari makan dua biji. Kalau yang ada problem dengan kulit, boleh keluarkan minyak dari dalam kapsul ni dan sapu kat tempat bermasalah. kalau yang ada resdung pun boleh try jugak.


Harga?
Semenanjung : RM39.90
Sabah/Sarawak : RM43.90

Promosi Oktober : RM39.00

Kalau nak order, atau nak tau lebih lanjut, boleh SMS aku (016-878437) untuk lebih cepat. Terima kasih.

9 kata-kata jiwang:

Liyana said... BALAS

39 ringgit tmasuk delivery charges ke amni?

kita selalu order ni kt irine, promosi 39 ni smpai bile yer?

Prince Halilintar said... BALAS

cepat2 ade promotion..hehe tolong promotekan...

nabilah_2908 said... BALAS

Suruh la penanya2 itu ikuti setiap cerita di sini...pasti mereka akan tahu..

tak pun..sila godek2 entri yg terdahulu... :)

Namee Roslan said... BALAS

amni ni tunang kepada amir af tu. amir pun hilang mood dalam af dulu pun sbb rindukan amni sangat. lari dari track bila tak dapat focus. amni ni cinta hati amir. amir penyanyi tengah top skang ni. haaa..terjawab tak ! :D

Amni said... BALAS

Dear Liyana,
tak termasuk charge sayang.. bulan oktober ni jer..=)


Dear PH,
terima kasih... hiks..


Dear Nabilah,
hihi... banyak dah remove agaknya entri dulu2... =p tapi cadangan yang baik jugak tu.. pengsan! =p



Dear Namee,
hahahahhaha... thank u so much! sangat menjawab soalan.. straight to the point tu... =p

Yumida said... BALAS

haaaaa...ala2 cayang bucuk nya duhal tek..hihi

ILA HonEyBuNNy said... BALAS

hari2 mesti makan vco..hehe..

sekarang xpakai bedak pun muka dah lembab....hehe

[sutera kasih] said... BALAS

tok kmk tlg jwb, amni tok tunang Amir Jahari..hihi

Yumida said... BALAS

urmmm...kmk x sure ada x mek sent url tok kt ktk..try lg la hooooo...

eksklusif:

http://umikasum.blogspot.com/2011/10/sayang-awak-semua.html

Newer Post Older Post Home