Thursday, October 27, 2011

Hadiah Dari Jauh!

Malam tadi, mak dan bapak kamu ke rumah. Ingat kenapa la. Risau jugak takut ada yang tak kena kan? Sebab datang tak call, tak SMS dulu. Rupanya datang bagi ole-ole sebab hari tu parents kamu dan abang kamu ke Johor dan KL. Wah! Memang seronok la sekali-sekala dapat shopping bila stress.. Err... Tapi yang lebih best?


Yang ini! Datang dari Jauh. Saiz dia just nice. Warna kegemaran aku. 


Terus call kamu.

Aku : Suka polah orang macam tok kan? (Suka buat orang macam ni kan?)

Kamu : Eh? *blur*

Aku : Yalah.. polah orang nak nangis.. (Yer la... buat orang nak nangis...)

Kamu : Cuba cerita.. kenapa ni...?

Aku : Pashmina ya kacak.... bla.. bla... blaa...

Lepas tu gelak berabis dapat kenakan kamu. Jahat.







p/s: Semangat turun office dengan pashmina baru. hiks.. 

p/s: anyone suka pashmina?









10 kata-kata jiwang:

Anisa Hang Tuah said... BALAS

cantiknyaa

TIA OF REVENGE said... BALAS

:)

Aweyn said... BALAS

pashmina itu kacak ;p

mimie kamisah said... BALAS

kmk suka pashmina.. hehehhehe..
kacak aie.. jelessss.. hehehhehehe

Amni said... BALAS

Dear Anis,
hee... thanks... =)

Dear Tia,
senyum jak mampu.. hiks...

Dear Aweyn,
kacak kan? heee....

Dear Mimie,
heeeee... soh encik tunang belikan... hihi

~AmyLiana86~ said... BALAS

suker tp tak tau nk pakai..hehe

Cik Eka said... BALAS

suka pashmina jugak!!!

hehehe..

sebab dia besar dan lebar

cantikla amni

nabilah_2908 said... BALAS

ala...ala...sweet jer...!!! :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

hensem la pashmina amni! haha

Bui Junaidi said... BALAS

kmk x pandey makey pashmina
mun kmk nemu org makey pashmina camtok tauklah kmk ya ktk..hihihi

Newer Post Older Post Home