Wednesday, October 26, 2011

Pasta Korean Drama

Hujan memang sangat best untuk berehat kan? Pelik sebab twitter kamu macam lengang je. Rupanya bangun kejap, dah tu sambung tidur balik. Memang heaven la sebab dah letih sepanjang minggu yang lepas dengan practise dan show berturut. Bila petang, kamu call.

Kamu : Lepas ni, lepas makan semua, nak jogging la..

Aku : Hee.. sila-sila..

Kamu : Lepas tu nak download cerita pasta..

Aku : eh? yang cerita korea orang tgk kat Tv tu?

Kamu : Aah.. tu la..

Aku : Wahhh.. nanti dah habis tengok, jangan cerita kat orang tau...

Kamu : *gelak jahat*






Dah lama tak layan cerita Korea. Tiba-tiba hari tu tengok. Terus tak boleh nak stop. Cerita ni kat TV 2 setiap Isnin hingga Jumaat, pukul 5 petang. Layannn,,,

p/s: Cerita korea apa lagi best? Ada cadangan?

13 kata-kata jiwang:

Ezy Chiaki said... BALAS

kalo cite korea saye lyn my girl je.. yg laen krng.. haha

PinQib said... BALAS

dap ke.. sy kalau hero x jambu x tgk.. muahaha =3

Namee Roslan said... BALAS

ahahha, korang minat cerita korea kaa...hehe. patutla bercinta macam org korea.comel :)

Umie Artoqiemie said... BALAS

nang ceta korea mun dah nangga sikpat stop aie.. haha.

miss Fyqa said... BALAS

Haha. Sama mcm fyqa..dah tertengok hari tu..terus rasa mcm tak dapat dipisahkan.. ewahh. :))

♛ Dea Arematt ♛ said... BALAS

my GF is Gumiho!!.. hehe.. nktk tgh layan Boys Over Flower..:P

Hanamiko Sakura said... BALAS

hahaha.. kamu tu minat cerita korea jugak ke..hehe.. macam lawak je sebab lelaki minat korean...

p/s :maaf kalau kata2 saya menyakitkan hati... btw, thanks coz sudi kunjung ke blog saya yang tak berapa cantik tu =)

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

banyak lagi amni!!

secret garden,

my girlfriend is a gumiho(best gila),

you're beautiful,

running man (ni variety show tp sangat2 di rekomen kan tgok!! best gilaaaa, plus lawak!!

Yumida said... BALAS

mek pn peminat korean drama....so jiwang ho...muka jambu2

ainz said... BALAS

owh! tak dapat la tgkkk...sy sampai umah pun dah malam..huuu..memang da lame tak tengok cite korea..last tengok cite personal taste sebab bf sy berlakon..kalo x,tak tgk gak..hik3.. ;p

nabilah_2908 said... BALAS

tul la....berhantu betul cerita koera ni kan..

sekali dah tgk..payah nak stop...huhu..

nurkaloi said... BALAS

kaloi suka jugak !
best

Bui Junaidi said... BALAS

kmk 2 laki kmk suka layan drama korea rah cenel 393 ya..

setakat tok kmk dh nangga
FULL HOUSE-dvd
NEW GISAENG STORY
LIE TO ME
CITY HUNTER
YOU DON'T KNOW WOMEN
SMILE MOMMY

terbaru
SECRET GARDEN..bok main di cenel 393

hahaha..siap ada list gk..kotan minat tek...

Newer Post Older Post Home