Wednesday, October 26, 2011

Tanpamu #OcTwtFest 22 Okt 2011

Hari tu ada yang tanya kat aku apa #OcTwtFest tu. Sebab hari tu kecoh jugak kat twitter pasal ni. Dan dengarnya masuk world book record sebab first time gathering pengguna-pengguna twitter ni dibuat secara besar-besaran di dunia. Kira-kira 2000+++ yang datang masa gathering ni yang bertempat kat Bangunan DiGi Subang Hi-Tech Industrial Park. Ramai selebriti yang hadir termasuk lah Yang Berhormat pun ada. 

Jangan tanya aku pergi ke tak. Dah semestinya aku tak pergi sebab aku kat Kuching. Cuma seronok dengar update dari kawan-kawan yang pergi. Tiba-tiba aku rasa sekarang ni twitter lagi best oh. Lebih senang nak borak dekat twitter dari dalam blog kan? Tapi seronok blog bila kita baca luahan hati orang tu. Jujurnya aku lebih suka baca blog personal dari blog tentang tutorial dan lain-lain. Tapi aku layan aje kalau blogger yang dah agak rapat yang tulis. 

Tau tak apa yang lebih menarik kat gathering tu? Ada games yang dibuat oleh Klubbkiddkl. Siapa dapat jawab semua soalan dan ikut apa syaratnya, akan menang HTC Desire HD dengan Blackberry. Gila best! Dah tu, Fazura yang bagi masa nak sampaikan hadiah tu. Untungkan yang dapat tu. Nak beli sendiri tak mampu lah aku sebab ada misi lain sebelum nak dapatkan gadjet baru. Cukuplah Nokia E72. 

Oh ya, kamu pun perform jugak masa tu. Sila lihat video kat bawah. Serious aku sangat jealous tak dapat join. Happening oh! Crowd pun sporting gila. Next year aku nak tempah tiket awal-awal lah sebab dengarnya penganjur akan buat gathering ni sebagai acara tahunan. Best kan? Walaupun tak kenal, tapi bila jumpa kat depan mata, rasa macam dah kenal lama pulak. Sangat besttttt! 



Credit to Buah Mulut.Com

p/s: Ada tak siapa yang baca blog ni pergi hari tu? Meh kongsi pengalaman.

p/s: Aku kat twitter, @Amni_Amirul

6 kata-kata jiwang:

labulabi said... BALAS

blog leh tulis beribu ribu lemon...wahhh tahniah la dengan amir. :)

Mrs. Ichiban said... BALAS

wooohhh...bestnya hadiah!

Hanamiko Sakura said... BALAS

hadiah yang gempaq! =)

Amni said... BALAS

Dear En. Labu labi,
kann... boleh tulis banyak.. tp kurang mesra pelanggan.. eh? hee..

Dear Shamim,
nang besttttttttttttttt.... jealous aiee... grr...


Dear Sis HS,
kan? memang sangat best hadiahnya.. untung sapa dapat..

Namee Roslan said... BALAS

laaa sayangnya amni tak dapat join. :) boleh duet dengan amir .ekekekke.

tia said... BALAS

amniiiii!
tia kan urusetia time #octtwtfest ni kan.. then tia jaga kaunter registration. dpt salam amir sbb dia dtg register kat tia. hihi!
at last dpt jugak jumpaaaa org yg selalu amni dok citer. now ni amni je tia tak dpt jumpa lagi! :(

Newer Post Older Post Home