Thursday, October 27, 2011

Gelisah - Amir Jahari (Live at #OctTwtFest)

Serius ini dah jadi lagu fav saya sejak dua menjak. Dulu bukan main kutuk. Dulu tak suka. Sebab lagu ni khas untuk kawan-kawan kamu sejak sekolah rendah. Jealousssssss! Err...  Tipu. Over plak! Baca SINI. Tapi sekarang suka. Siap dedicate lagu ni untuk tunang tersayang lagi. Matilaaaa..... Bagi lagu kat tuan punya lagu. Hiks...

Jom layan... 





GELISAH

Ku tersenyum seorang 
memikirkan tentang dia,
Orang yang sentiasa 
membuatku gembira

Ku rindukan tika alam persekolahan,
membuat ku bahagia
seperti keluarga
walaupun kau begitu,
ku tetap di belakangmu...

Gelisah....
Ku tak dapat berpisah denganmu,
gembira.. 
Aku tahu kau pun begitu.....


Lirik : Amir Jahari
Lagu : Amir Jahari




p/s:  Yang ada pergi OctTwtFest ataupun Laundry Bar mesti ada dengar lagu ni. 1st time nyanyi kat public. Siapa dah dengar kat youtube lagu ni?

12 kata-kata jiwang:

labulabi said... BALAS

dengar amir belagu kmk rasa nak polah lirik la.hehehe.bleh ka.hahaha.ada bakat ke. :)

Amni said... BALAS

Dear Encik Labulabi,
boleh.. sila jak.. hihi.. tp sebenarnya mun nak polah lagu, lebih senang mun kita polah lirik, kita polah melodi.. hihi...

Yui Light said... BALAS

Alololololo jeles :b

Yumida said... BALAS

beznya..ada org molah lagu..teringat zaman2 cintan monyet dolok....senior upper 6 ngorat kmk dgn molah lagu khas utk kmk...hihi...KLMJ

Namee Roslan said... BALAS

wah semua cakap sarawak ni . saya dok pehe la. hehe. untungnya amnii. :) kahwin cepatttttttt.

Bidadari Syurga said... BALAS

corus best.... untunglah awak.... senyum sikit.... seeeeeeeeee..

Anne said... BALAS

best lagu ya:)

Yumida said... BALAS

tag sitok....mun sudi:

http://umikasum.blogspot.com/2011/10/segmen-suka-suki.html

Prince Halilintar said... BALAS

suke bile masuk chorus tu...

nabilah_2908 said... BALAS

1st time dgr lagu ni kat sini...

simple je lirik lagu ni...nice... :)

tp sy rasa...mcm tak dgr lak part yg ni..

" Ku rindukan tika alam persekolahan,
membuat ku bahagia
seperti keluarga "

Amni said... BALAS

Dear Nabilah,
suara dia rendah... hahaha..

.sweet-ants. said... BALAS

nice song! tp mcm penat je amir nyanyi... nervous ke?

Newer Post Older Post Home