Tuesday, October 18, 2011

Tegang Sikit...

Keadaan akan agak tegang bila kamu practise, tapi kamu tak puas hati dengan arrangement muzik yang kamu buat. Bertambah tegang, bila aku pulak tak minat dengan arrangement yang kamu buat. Aku kan pendengar biasa. Kalau aku tak minat, berkemungkinan orang lain pon takkan minat kan? 

Sekarang kamu sibuk dengan show Reza Salleh kat Laundry, khamis ni. Kamu kena perform empat atau lebih lagu kamu. Dengan show yang berturut, masak jugak la nak practise kan. Lain lah kena bawak lagu biasa. Tapi hari-hari dengan lagu lain. 


"Kalau korang minat, Khamis ni Amir akan perform di Moonshine anjuran Reza Salleh di Laundry Bar. Come!" - klubbkiddkl


Bila kamu sibuk, aku lebih senang menyepikan diri. Menyibukkan diri dengan bermacam-macam benda supaya tak mudah tercari-cari lagi-lagi bila mood kerja menurun minggu ni. Haihh... Tiba-tiba rasa nak resign. Bosan!

5 kata-kata jiwang:

Namee Roslan said... BALAS

:) jangan runsing2 ya amni. setiap org menghadapi keadaan tegang begini. hari ni pula sy sakit. blood pressure drop mendadak :(

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

wahh jgn lah sampai resign

Yumida said... BALAS

petua: mun rs tension g la tonton show amir...terubat la juak di hati..n secara x lgsg..tingkatkn mood nk bekerja..kan..kan...nya lah ya..

Amni said... BALAS

Dear Namee,
kann.. memang semua pun alami benda yang sama.. letih jugak... hemm... tapi tak pe.. bertahan.. kumpul duit nak kawen.. hehe..


Dear Paani,
belum lagi.. rasa je.. hihi... thanks dear...


Dear Yumida,
hahahhahah.., thanks sis... kepak jak nyawa...

Run Away said... BALAS

sabar ye..jangan sampai nak.. resign lak...;d

Newer Post Older Post Home