Monday, October 17, 2011

Puas Hati!

Petang semalam dapat SMS dari customer yang jugak blogger bagitau nak beli VCO. Sis Eva, kenal tak? Serius cantik orangnya. Dia beli VCO sebab nak tambah berat badan. Sama kes macam aku. Tapi aku ada tambahan. Kulit bermasalah kat muka. Sebenarnya last week dia dah beli. Dan dia komen kat entri Untuk Kebaikan Kamu, cakap, 



"Saya tengah amalkan. Tunggu sebulan baru komen. Tapi dah nampak perubahan dekat muka. Nanti bagitau"




Jadi, malam tadi jumpa dia, dia bagitau lebih kurang,


Sis Eva : Bagus kan VCO tu. Baru empat hari dah nampak perubahan. Dia bagi kesan kat muka dulu. Adik bagitau muka saya sekarang macam kemerah-merahan. Kalau tak pakai blusher pun dah okey.. Adik pun terus teringin nak makan. Ni yang beli dua ni..

Aku : Biasanya dia ikut hormon kita, apa yang kita makan.. semua bergantung. Dia buang toksin dulu kat muka kita. Kalau macam saya yang suka makan seafood ni memang lambat sikit la kesannya. Tapi alhamdulillah kulit dah jauh lebih okey berbanding dulu.. 

Sis Eva : Ye ke... nanti nak pesan lagi lah...

Aku : Boleh.. biasa regular customer, saya akan bagi harga special... 




Ni ada lagi komen kawan yang juga seorang blogger, Sweet Ants, kenal?



Kalau ada lagi, aku share. Buat masa ni, ramai customer yang ada masalah sembelit, resdung, kulit bermasalah, senggugut yang teruk, semua cakap memang VCO memberi impak yang sangat baik. Apapun, VCO tu supplement je kan. Jadi, kesan dia memang lambat sebab dia nak pulihkan fungsi badan kita dulu, baru dia akan bagi kesan. Jadi, kena amal konsisten baru kita nampak kesannya... No worries, tak de kesan sampingan yang memudaratkan.









p/s:  Kalau nak order, boleh SMS aku, 016-8789473. Harga untuk Oktober masih promosi RM39.00 seunit. Dia ada liquid dan jugak kapsul. Untuk kesan yang lebih baik, amalkan keduanya.. 

8 kata-kata jiwang:

labulabi said... BALAS

maju bisnes tokey minyak lalak kita tok.hhi

Liyana said... BALAS

sy yg baru guna sebotol ni pun, abis sume mak nenek jerawat die kuar kan dulu.skrg kulit dh licin. auww, hehe

amni, hr ni sy bank in duit k :)

~AmyLiana86~ said... BALAS

nk try tp tkut kalau dlm bentuk kapsul...

Prince Halilintar said... BALAS

klu org dah puas hati..mesti byk tempahan lagi nnt..gud luck..

zahidahwahid said... BALAS

maju bisness geng....kelak mok try juakla....special harga orang kampung sik da ka?? hehehe....

Amni said... BALAS

Dear @zahidahwahid,
dah sangat murah dah ya deng.. orang biasa jual 43.90.. =)

Amni said... BALAS

Dear Amy,
heee.. dalam bentuk liquid pun ada sis... no worries...=)

Run Away said... BALAS

good luck ya...;d

Newer Post Older Post Home