Thursday, December 29, 2011

Perasaan Itu..

Kalaulah aku boleh describe perasaan aku, memang akan nampak satu-satu kepingan hati bercantum menjadi satu. Serius rasa itu lama telah hilang. Cuba digapai, tapi tak pasti mana tujuan. Di sana aku melihat sesuatu. Lebih kuat dari ikatan kovalen mahupun ikatan ion. Di sana terbina ikatan hati. Yang pemisahnya hanya DIA. 

Kalaulah boleh aku describe perasaan aku. 

Mereka ekslusif dengan cara mereka. Yang melihat mungkin tak faham. Tapi hati mereka ada sirna. Lembutnya hanya DIA yang tahu. Yang dicari semuanya DIA. Allahu... 

Pertama kali getarnya hingga ke hati. Bergema bagai ada puluhan ribu yang ikut sekali. Insha Allah ini bukan yang terakhir. 

Heyyy! Aku bukan bicara tentang aku dan kamu.

Tapi terima kasih kamu. Kerana kamu, aku di sana. Oh! Yang mungkin lebih tepat adalah kerana izin DIA, aku di sana. Tapi asbabnya kamu.



Tiba-tiba bangga tengok gitar ni. Haha.. Hadiah sebab kamu dapat masuk ASWARA. 



12 kata-kata jiwang:

Anisa Hang Tuah said... BALAS

amni..kamu mmg sweet bersama dia..semoga berbahagia :)

Oshin said... BALAS

beautiful word...terpana baca bait-bait ayat yang amni tulis :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

amni! nak gitar satuuuu! hehe *hentak2 kaki

Liyana said... BALAS

perasaan itu anugerah Allah, kena jaga leklok :D

amni belikan gitar sbg hadiah??? wahhh tabik spring! mahal kot gitar :D

C i k P i p i T e m b a m said... BALAS

wahh bermadah di pagi hari.. kamu ye tunang amir ? hehe. tak sangka plak kita leh jmpa tunang amir kat belog. hadoii... haha

me suya said... BALAS

hehehe nak sweet2 saja tau.. jgn blur2.. Suya currently working kat pahang.. Process Engineer here.. :) thanx to care, me add u twitter :)

Namee Roslan said... BALAS

walau apa pun yg terjadi, sabar k amni. :) kamu kan sentiasa ada yg boleh wipe ur tears. :) comel lah amni n kamu. kahwin cepat ! hehe

.:rizaL:. said... BALAS

http://igossiprizal.blogspot.com/ datang melwt memalam ni...

Ainn Rahman said... BALAS

Lebih kuat dr ikatan kovalen mahupun ikatan ion . Suka ayat niy (:

Hanis MY said... BALAS

owh lovelynyaaaa....

Iznie said... BALAS

wahh... comel~ :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Siti Sahmsiah @ sahm said... BALAS

xbrapa nak paham..yg paham cuma ikatan kovalen and ion..hahhaa....org mudak2 tok nang bahasa berbunga2 dah kali..erm..."geleng palak sambil rasa dirik agak tua"

Newer Post Older Post Home