Monday, January 2, 2012

Busking Di Waterfront + Anniversary

Azam baru. Saya sangat sibuk dengan kerja. Environment sama. Tapi dah sign letter of appointment. Makanya harus serius. ehemmm... Wait and see sampai bila saya boleh tahan serius. 


1 Januari 2012

Malam 31.12.2011 tu lepak dengan kamu dan Razz busking kat waterfront. Ada yang perasan kamu, ada yang tak perasan kamu. Yang perasan tu sempat la bergambar, amik gambar dan video. So sweet. Dah lama kot tak tengok kamu happy giler. Dah lama jugak kamu tak busking. Kalau nak tengok kamu happy giler, masa busking la. Sebab nampak masa tu kamu all out. Bak kata kamu, even kat konsert pun kamu tak pernah all out macam busking. 

Ada yang tak kenal kamu tanya, "selalu ke busking?" kamu just cakap sekarang ni setahun sekali je sebab study kat semenanjung. Sengih je aku dengar. 

Lepas tu celebrate anniversary aku dan kamu dengan kawan-kawan dengan KFC Demak. Baiklah. KFC pun KFC la. 




11 kata-kata jiwang:

oshinz said... BALAS

happy anniversary amni! =)

miss niedNied said... BALAS

happy Anniversary sis :)
cupcake tu teramat lah comel n cantek!

nabilah_2908 said... BALAS

cuppies dari Amni eh...comel... :)

Hanamiko Sakura said... BALAS

so sweet ^^

eeir said... BALAS

oh ! how sweet dearr~ :)

erolnukman said... BALAS

Hepi anniversary ng takduak..2012 kawen terusssssss! =)

labulabi said... BALAS

oo pegi makan sik mbak kmk oo.mun join tek dapat juak kmk ambik gambar k kah dalam blog.hihi.

Cik Zara Hannan said... BALAS

salam. happy anniversary tok tak 2.. :) semoga berbahgia slalu..

cupcakes ya kiut bah. cney ktk order deng?

Amni said... BALAS

Dear Oshinz,
thank you sweety.. =0

Dear nied,
hee.. cantik kan? suka! Woha! Thanks...

Dear Nabilah,
aah.. hihi.. thanks..

Dear HS,
=p

Dear eeir,
heeee.... =p

Dear Cikgu erol,
mok kawen cepatttt... tp taun tok banyak gilak komitmen.. sikpat mek duak fokus.. huwa..

Dear Encik Labulabi,
yahhh.. kmk tok baruk mukak blog marek and baruk tauk kitak ada d kuching.. mun kmk tauk, nang kmk ajak.. hehehe,, kmk salu update kat twitter jak..

Dear Zara,
insha allah.. thanks laling.. =0

Namee Roslan said... BALAS

so sweet . :) itulah, ini dah time kahwin dah ni amni. eceh. hehe :) hari2 boleh busking dgn amni :)

cik Nemo said... BALAS

Ehem salah faham ni. Mana ade kite tunang 1.1.12 hehe. Kite tunang 3 july lah. :)

Newer Post Older Post Home