Tuesday, January 17, 2012

Gelisah...

Tadi kat facebook ramainya kawan-kawan dah kahwin dan nak kahwin tahun ni. Baru 16 hari Januari berlalu. Aku? Jangan tanya bila. Insha Allah hujung tahun. Tapi tahun bila tak pasti. 

Banyak benda nak kena settle. Salah satunya yang ini. 










p/s: Stok VCO dan femme vita dah sampai. Yeah! Nak order? Just SMS, 016-8789473, email, amnicatalyst@gmail.com atau twitter, @Amni_Amirul 

7 kata-kata jiwang:

Hanis MY said... BALAS

semoga semuanya berjalan lancar... insyaAllah...

Anisa Hang Tuah said... BALAS

gelisah :) nak dengar berjuta kali..

Namee Roslan said... BALAS

suka !!! :D hehe. sariyanti pun cantik..lagu amir pun best..so must watch bff ! hehe

Namee Roslan said... BALAS

alaa, salah comment tempat. yang previous comment td untuk entry lagu bff tu tau !!! sorry ! hehe

PinQib said... BALAS

elaun x masuk... tp memang nak order eh eh.... =)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

wah! semakin maju n maju..congrats!

Amni said... BALAS

Dear Sis Hanis,
Thanks kakak...=)

Dear Anis,
thank u so much sweety... boleh main sekali tu.. hehehe.. buat la cover..

Dear Namee,
kan.. suka sariyanti tu.. comel sangat.. macam nora danish.. hehehe


Dear Pinqib,
bole... bila2 masa pun boleh syg,,,

Dear wani,
amin... insha allah..

Newer Post Older Post Home