Monday, February 27, 2012

Tips Kulit Cantik macam Mrs. Yurich

Wah! Siapa Mrs. Yurich? Meh klik LINK.

Lunch tengah hari tadi adalah pertemuan kali ke tiga aku dan kak anne atau orang kenal dia sebagai Mrs. Yurich. Kalau ingat lagi pasal entri Jejak Kasih tu, kak anne ni la orangnya. Kawan kepada allahyarhamah kakak aku. Serius bila jumpa kak anne ada aura kakak aku. 

Kali pertama jumpa masa hantar popia yang kak anne beli.Yang tu jumpa dengan adik aku sekali.

Kali kedua jumpa sebab kak Anne nak beli Catalyst Collagen. Masa jumpa ni la aku dan kak anne borak agak lama. Masa borak tu, mata aku tak lepas tengok muka kak anne. Subhanallah. Cantik giler kulit dia. Wahhh.. Seriusss.. macam baby. Betul2.. 

Tadi, bawak fiza jumpa Kak Anne, masa balik, Fiza pun cakap benda yang sama. Gila teruja nak tau tips kak anne. Meh aku share apa yang Kak Anne share masa kat twitter last week.

Tips Kulit Cantik,
1) Minum banyak air kosong
2) Amalkan makan brokoli untuk kulit
3) Elak makan-makanan berminyak dengan terlalu kerap
4) Minum air barli
5) Buat facial sendiri seminggu sekali di rumah..

Nak tahu lebih lanjut? Boleh tanya Kak Anne sendiri. Hiks. Kak Anne salah seorang pelanggan aku jugak. Dia beli VCO Softgel dan Catalyst Collagen. Orang dah cantik pun makan. Haruslah aku pun nak jugak kan? No worries, VCO Softgel dan Catalyst Collagen ni tak de negative side effect pun. Dapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. 

Mari sama-sama jaga kesihatan kita. Yeay!

6 kata-kata jiwang:

Anne said... BALAS

(mode : blush & malu) biasa2 jak kulit kmk dik..:)

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

bagi la tips cmne nk buat facial sendiri kt umah...hihi

~AmyLiana86~ said... BALAS

nice info amni..hehe

[sutera kasih] said... BALAS

yeahhhh nice tips..kmk mok terjahnya lok hehe

Namee Roslan said... BALAS

brokoli?? noted! hehe

nurkaloi said... BALAS

tips yg bagus
^__^

Newer Post Older Post Home